Te hogyan szereted a palacsintát? Melegen? Hidegen? Lekvárral? Kakaóval? Mogyoróvajjal? Pudinggal? Vagy esetleg üresen, vagy sós töltelékkel? És mikor fogyasztod a legszívesebben? Reggelire, ebédre, vagy vacsorára? A palacsinta nem véletlenül töretlenül népszerű már nagyon régóta: ízlés és diéta szerint variálható, laktat, gyorsan elkészíthető, gyerekjáték összedobni, és minden korosztályt lenyűgözhetünk vele!

Ha Te is gluténmentes étrendet követsz, ha ételérzékenységed van, ha paleo életmód miatt kerülöd a kalászos fejű növények fogyasztását, akkor a gluténmentes palacsinta receptjeink garantáltan tetszeni fognak! Nem csak egy féle gluténmentes palacsinta recept van a blogon! ITT azt a szénhidrátcsökkentett, gluténmentes palacsinta receptet ismerheted meg, amit még paleo életmódba is beilleszthetsz! Rendkívül különleges recept, mert nem csak gluténérzékenyek fogyaszthatják, hanem tejmentes, mandulamentes, dióféle mentes, mogyorómentes, szójamentes, kukoricamentes, rizsmentes, burgonyamentes is! Konjaclisztre érzékenyek is fogyaszthatják, ráadásul nincs tojás illata és íze, ami a paleo palacsintákra sajnos sokszor jellemző. Ha vegán életmód miatt a növényi alapú táplálkozás híve vagy, és kerülöd a tojásfogyasztását, e mellett igyekszel odafigyelni a zsírbeviteledre is, akkor a Szafi Free hajdinás palacsintát neked találtuk ki! ITT található a receptje, amit már ezrek teszteltek! Ha sósan készíted el, akkor még tortillalapnak is kiváló! Töltsd meg zöldségekkel, humusszal, guacamoleval, tetszőleges öntettel, csomagold be, és vidd magaddal iskolába, vagy munkahelyre! Ha olyan komplex igényeid vannak a palacsintával kapcsolatban, hogy ne csak gluténmentes, hanem szénhidrátcsökkentett, és zsírszegény is legyen, akkor próbáld ki EZT a receptet! A Szafi Free – Szafi Reform palacsinta „mindenmentes” étrendbe is beilleszthető, mellékízmentes,  nem ragad, nem tapad, nem szakad!

Ne keresd tovább a tökéletes gluténmentes palacsinta receptet! Próbáld ki valamelyik receptünket!

 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!