Palacsinta glutén nélkül? Élvezhető állaggal, és ízzel? Hát persze! Próbáld ki a gluténmentes palacsinta lisztkeverékeink egyikét, és Te magad megtapasztalhatod, hogy gluténérzékenység, vagy gluténmentes diéta mellett is álom finom palacsintákat ehetsz!

Milyen gluténmentes palacsinta lisztkeverékeink vannak?  Ha érdekelnek a gluténmentes palacsinta lisztkeverékeink, akkor olvass tovább! A gluténmentes palacsintakészítéshez van két speciális gluténmentes lisztkeverékünk, amelyek más-más igényeket szolgálnak ki! Ha olyan gluténmentes palacsintát szeretnél sütni, amelyhez tojás sem kell adni, beilleszthető vegán étrendbe laktató, és pillanatok alatt elkészíthető, abban az esetben válaszd a Szafi Free gluténmentes palacsinta lisztkeveréket, amihez ITT találhatsz egyszerű receptet! Ha ezt a gluténmentes palacsintát egy kicsit tovább sütöd, úgy tökéletesen hajtogatható, bőségesen megtölthető gluténmentes, vegán tortilla lapot fogsz kapni! Ha olyan növényi alapú, vegán gluténmentes palacsintára vágysz, amely kevesebb szénhidrátot tartalmaz, abban az esetben válaszd EZT a gluténmentes palacsintát! Nem csak szénhidrátcsökkentett, hanem zsírszegény étrendbe is beilleszthető! A gluténmentes palacsintáink közül, a szénhidrátcsökkentett verziók között EZ az egyik legnépszerűbb. Habkönnyű a tésztája, mellékízmentes, illatos, pont olyan nosztalgikus hatása van, mint anno a nagyi palacsintájának. Ha mindenképp gluténmentes palacsintát szeretnél sütni, azonban kissé idegenkedsz a számodra ismeretlen alapanyagoktól, tartasz attól, hogy lesz valami „furi” íz benne, akkor is tedd próbára ezt, a paleo életmódba is beilleszthető gluténmentes palacsintát!

A Szafi Free és a Szafi Reform gluténmentes palacsinta lisztkeverék is garantáltan gluténmentes. Sokan kipróbálták már, több ezer ételérzékeny ember életébe visszatérhetett a palacsintázás öröme a gluténmentes palacsinta lisztkeverékeinknek köszönhetően. A legtöbb kisgyerek is szereti a gluténmentes palacsintáinkat, bátran készítsd el Nekik is!

 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!