Süss gluténmentes palacsintát receptjeink segítségével! Volt már olyan eset, hogy nagy lelkesedéssel nekiálltál gluténmentes palacsintát sütni, de csak egy csomós masszát sikerült kikeverned, ami ráadásul ragadt, tapadt, majd átfordításkor szétesett, de azért megkóstoltad, és az íze sem lett az igazi? Gluténmentes palacsintát sütni nem bonyolultabb pedig, mint hagyományosat, csupán alaposan meg kell válogatni az alapanyagokat, és a kiszemelt receptet pontosan be kell tartani. De melyik gluténmentes palacsinta receptet érdemes elkészíteni? Melyik gluténmentes palacsinta hasonlít leginkább a hagyományos, búzalisztes verzióra? Melyik az a gluténmentes palacsinta, aminek a legkisebbek is örülnek, és legválogatósabbak is jóízűen megesznek?

Próbáld ki a Szafi Reform gluténmentes palacsintát! Több ezer ember tesztelte már ezt a paleo kompatibilis, szénhidrátcsökkentett gluténmentes palacsinta lisztkeveréket, és a legtöbbeknek az a véleménye róla, hogy megtévesztően hasonlít a klasszikus Nagyi palacsintájához. Nincs tolakodó mellékíze, és végtelenül egyszerű elkészíteni! A Szafi Reform gluténmentes palacsinta lisztkeveréket nem csak a gluténérzékenyeknek, és a paleo életmódot élőknek ajánljuk, hanem azoknak is, akik kerülik a tejtermékeket, a szóját, és hozzáadott cukrot! Bizony, ez a gluténmentes palacsinta még tejet sem tartalmaz! RECEPT ITT!

Amennyiben egy másik lassan felszívódó gluténmentes palacsintát is kipróbálnál, akkor süsd meg a Szafi Reform palacsinta lisztkeverékből, és a Szafi Free hajdinás palacsinta lisztkeverékből készíthető csoda palacsintát! Ezt a palacsintát fogyaszthatják a növényi alapon táplálkozók is, mivel amellett, hogy gluténmentes, és tejmentes, tojást sem tartalmaz! Ne habozz, ez a gluténmentes palacsinta biztos, hogy elnyeri a tetszését még azoknak is, akik egyébként nem rajonganak a reform alapanyagokért, és az újdonságokért. RECEPT ITT! 

Ha szeretnél illatos, pihe-puha, néhány összetevős gluténmentes palacsintát sütni, akkor a Szafi Free zabpudingokból megteheted! KATTINTS IDE, hogy megismerkedhess ezzel a nagyon finom gluténmentes palacsinta recepttel!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!