Gluténmentes étrend mellett nem a legegyszerűbb feladat jóízű, kifogásolhatatlan állagú, mellékízektől mentes, minőségi alapanyagokból álló tészták, kenyeret, és pékárukat találni. Bár egyre több áruházban, és pékségben hozzájuthatunk különböző cégek által forgalmazott gluténmentes pékáruhoz, nem mindig lehetünk abban biztosak, hogy az adott gluténmentes pékáru nem szennyeződött gluténnal az előállítás során. A legbiztosabbak akkor lehetünk a gluténmentes pékáru mentességében, ha ellenőrzött minőségű alapanyagokból, ellenőrzött üzemben csomagolt gluténmentes lisztből, és lisztkeverékből mi magunk sütjük őket. Sokan mondják, hogy nincs a sütésre idejük, és konyhai tapasztalattal sem rendelkeznek, azonban a mi gluténmentes pékáru receptjeinkkel az idő-, és tapasztalathiány sem lehet akadály!

Gluténmentes lisztkeverékeinket úgy állítottuk össze, hogy a lehető legkevesebb időráfordítással, minimális számú alapanyagból, bárki el tudjon belőlük készíteni mindenféle gluténmentes pékárut, és kenyeret. Gluténmentes pékáru receptjeink könnyű kivitelezhetőségét az is bizonyítja, hogy több ezren, munka, és kisgyermek mellett is nekiállnak elkészíteni őket, és a többség szenzációs sikerélményt él meg. Házi gluténmentes kakaós csiga, fahéjas tekercs, túros batyu, lekváros bukta, pizzás csiga, sajtos croissant? Sima ügy! Ha eddig elképzelhetetlen volt számodra, hogy saját kezűleg gyártott gluténmentes pékárukat fogyassz, akkor itt az idő, hogy esélyt adj a gluténmentes pékáru receptjeinknek! Nem kell többé kutakodnod olyan pékség után, ami finom gluténmentes pékáruval rendelkezik, többet nem kell ellenőrizned az előre csomagolt gluténmentes pékáruk csomagolását, hogy valóban gluténmentes-e. Készítsd magad a gluténmentes pékárukat! Süss akár többszörös adagokat, hogy a fagyasztóban tárolva bármikor, ha szükséged van gluténmentes pékárukra, csak ki kelljen venned egyet-egyet, és csak azt kelljen megvárnod, hogy kiolvadjon!

Gluténmentes pékáru receptjeink egy része növényi alapú táplálkozásba is beilleszthető, míg a többit akár paleo életmód mellett is fogyaszthatsz! Több száz ingyenesen hozzáférhető tejmentes, tojásmentes, szójamentes, élesztőmentes, gluténmentes pékáru receptünk csak arra vár, hogy kipróbáld őket!

Kellemes sütögetést, és jóízű eszegetést kívánunk!

KATT IDE a gluténmentes pékáru receptekért!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!