Gluténmentes pékáru

Te is szereted a frissen sült pékáruk illatát, és ízét? Reggel, munka, vagy iskola előtt időnként Te is be szoktál ugrani egy útba eső pékségbe, hogy megvedd a kedvenc péksüteményed? Ugye Te sem adtad fel a pékáruk fogyasztását, mióta gluténérzékenységed diagnosztizáltak nálad? Ha gluténérzékenyként már úgy érzed, hogy sosem fogsz ismét olyan finom pékárut fogyasztani, mint korábban, akkor a gluténmentes pékárujainkat ki kell próbálnod! Bár megvásárolhatóak készen a Szafi Smart Shopokban, de miért is kellene útra kelned, ahhoz, hogy elfogyassz egy finom gluténmentes pékárut? Készítsd el a saját gluténmentes péksüteményeidet otthon, és vidd magaddal a munkahelyedre, vagy csomagold el a gyermeked uzsonnás dobozába! Gluténmentes pékárujainkat nem csak azoknak ajánljuk, akik érzékenyek a gluténra, hanem azoknak is, akik ügyelni szeretnének az elfogyasztott szénhidrát minőségére. A gluténmentes pékárujaink lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaznak, amelyek biztosítják a tápanyagok lassú, és egyenletes felszívódását, továbbá a stabil vércukorszintet. Ha a gluténérzékenységed mellett más élelmiszercsoportokat is mellőznöd kell az étrendedből, akkor a Szafi Free gluténmentes pékárukat ajánljuk! Gluténmentesen, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, hozzáadott cukormentes pékárujaink nosztalgikus ízeket idéznek fel: a brióstól kezdve, a kakaós csigán át, egészen a „túrós” batyuig minden megtalálható! Ha pedig szeretnél szénhidrátcsökkentett, gluténmentes pékárukat fogyasztani, abban az esetben a Szafi Reform gluténmentes pékárukat válaszd! A szénhidrátcsökkentett, gluténmentes pékárujaink között vannak teljesen lisztmentesek is, amelyek extra mennyiségű rostot tartalmaznak. Sok szénhidrátcsökkentett, gluténmentes pékárunk ízben szinte teljesen megegyezik a hagyományos receptúra szerint készült, klasszikus péksüteményekével.

Gluténérzékenység, életmódváltás,  paleo, vagy vegán életmód miatt ne hagyd ki a péksütik adta örömöket! Egyél ismét pizzás csigát, lekváros buktát, vagy vaníliás patkót! Gluténmentes pékárujainkhoz tartozó recepteket megtalálod IDE KATTINTVA! 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!