Gluténmentes pékáru

Kakaóscsiga? Pizzás csavart rúd? Túrós batyu? Meggyes táska? Neked melyik a kedvenc pékárud? És melyik hiányzik a legjobban, mióta gluténmentes étrenden vagy? Emlékszel még, mikor felhőtlenül majszolhattad az iskolapadban a tízóraira vitt péksütidet? Még most is megkívánod időnként a kelttésztás, vagy a leveles tésztából készíthető péksüteményeket? Ez érthető, hiszen finomak, változatosak, és pillanatnyilag el is veszik az éhséged. Sokféle gluténmentes pékárut vásárolhatunk már különböző pékségekben, boltokban. Ám ezek a gluténmentes pékáruk gyakran cukrosak, feleslegesen sok margarint, zsiradékot tartalmaznak, és gyorsan felszívódó lisztekből készülnek, pl. kukoricalisztből. Ha gluténmentes étrend mellett ismét szívesen fogyasztanál mindenféle pékárut, mi azt ajánljuk, hogy süsd meg otthon!

Nem kell aggódnod, ezen a blogon számtalan gluténmentes pékáru receptet találhatsz, amelyeket kezdő sütőknek is szeretettel ajánlunk! A legtöbb gluténmentes pékáru receptünk nem tartalmaz élesztőt, így kelesztésre sem kell időt szánnod a készítésükkor! Nem csak a glutént, hanem a tejet, a szóját, a tojást, és a cukrot is kerülöd? Esetleg kizárólag növényi alapú, vegán ételeket fogyasztasz? Számtalan vegán gluténmentes pékáru recepttel ismerkedhetsz meg blogunkon! A „sajtos” pogácsától kezdve, egészen a szilvalekváros papucsig, minden pékáru vegán gluténmentes verzióját megtalálod itt!

Kattints IDE, ha érdekelnek a gluténmentes pékáru receptjeink! Ha az illatos péksütemények nélkül neked sem élet az élet, ha próbára tennéd magad, és szívesen zsebelnél be sikerélményeket, akkor itt az idő!

Miden gluténmentes pékáru receptünk lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, amelyek hosszú ideig biztosítják a jóllakottságot, ráadásul hozzáadott cukor sincs bennük! Miért választanál mást?

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!