Gluténmentes receptek

Glutén-intoleranciával küzdők számára nem mindig a legegyszerűbb feladatnak számít a hét minden napjára kitalálni, hogy mi legyen a napi menü. Nem csak az jelenthet kihívást gluténmentes étrend mellett, hogy változatos főtt ételeket fogyasszunk, hanem az is, hogy amikor hideg ételt eszünk, szendvicseket, vagy pékárukat, akkor is garantáltan gluténmentes falatokhoz jutassuk a szervezetünket. De gluténmentes étrend mellett is lehet teljes életet élni! A blogunkon olyan konyhai tippeket, recepteket olvashat mindenki, amelyek elkészítése nagyon egyszerű, és meglepően gyors! Több ezer gluténmentes receptünk már nagyon sokaknak segített, nem csak a gluténmentes étrendet követők kiegyensúlyozott táplálkozásának kialakításában, hanem a többszörösen, összetett ételérzékenységgel küzdőknek is óriási inspiráció az egész gluténmentes receptgyűjteményünk.

Gluténmentes receptjeink olyan szempontból is különlegesek, hogy a bennük szereplő alapanyagok egyedi fejlesztésű, lassú felszívódású, minőségi élelmiszerek, amelyek tökéletesítése hosszú évekig tartott. A gluténmentes receptjeinkhez szükséges gluténmentes termékeket a saját gluténmentes üzemünkben csomagoljuk, gluténmentes lisztkeverékeink ugyanott kerülnek keverésre.

Sokan úgy gondolják, hogy a gluténmentes főzés macerás, időigényes, és nehezen beszerezhető alapanyagokat igényel. Ezeket a tévhiteket szeretnénk megdönteni a gluténmentes receptjeinkkel! Olyan egyszerűen elkészíthetőek a gluténmentes receptjeink, hogy bárki, kicsik-nagyok, fiúk-lányok könnyedén, sikeresen el tudják készíteni. Gluténmentes receptjeinkben az alapanyagok mellett feltüntettük azt is, hogy hol tudjátok beszerezni őket, így akár 1-2 kattintással házhoz is rendelhetsz minden szükséges élelmiszert, anélkül, hogy elhagynád a házat, és különleges élelmiszer boltok után kutakodnál. Arra is ügyeltünk a gluténmentes receptjeink összeállításakor, hogy lehetőleg még a legelfoglaltabb emberek életébe is beleférjen az elkészítésük. Vizsgaidőszak kellős közepén vagy, kisgyermekes anya vagy, sokáig dolgozol, és esténként, fáradtan állsz neki főzni? Neked valóak a gluténmentes receptjeink!

Készíts finom főtt ételeket, pizzákat, palacsintát, tortillát, süteményeket, tortákat! Gluténmentes receptjeink nagyon sokoldalúak: nem csak magyaros ízesítésűek vannak közöttük, hanem keleties ízvilággal rendelkezők is! Gluténmentes receptjeink között találhatsz gluténmentes pékáru, és kenyér recepteket is, amelyek mellékízmentesek, pihe-puhák, és megfelelő tárolás mellett napokig megőrzik frissességüket!

Süss-főzz Te is gluténmentesen a receptjeink segítségével!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!