Gluténmentes tiramisu

A közkedvelt, olasz desszert, a tiramisu, hazánkban is nagy népszerűségnek örvend. Kapható előre dobozolt verzióban az áruházakban, cukrászdákban, és természetesen otthon is elkészíthetjük magunknak. Nem kell hozzá más, mint tojássárgája, feketekávé, mascarpone sajt, cukor, és kakaópor. Ezeket az alapanyagokat szinte bármelyik élelmiszerboltban beszerezhetjük, azonban gluténmentes étrend mellett sajnálatos módon le kell róla mondanunk. Az ételérzékenyek számára megalkottuk a legfinomabb gluténmentes tiramisu recepteket. Ezek a gluténmentes tiramisu receptek nagyon egyszerűek, elkészítésükkel könnyedén lenyűgözhetjük vendégeinket, családunkat, barátainkat. Nem kell attól sem tartanod, hogy a gluténmentes tiramisu elkészítése nagyon hosszú idő, hiszen könnyen kezelhető alapanyagainkhoz gyorsan elkészíthető recepteket találtunk ki.

ERRE A LINKRE KATTINTVA több gluténmentes tiramisu recepttel is megismerkedhettek, amelyek mind nagyon finomak!

Gluténmentes tiramisu receptjeinket azoknak is ajánljuk, akik kerülik a hozzáadott cukor fogyasztását, és a kristálycukrot kiiktatták az étrendjükből. Több gluténmentes tiramisu receptünknél találhattok tejmentes alternatívákat a tejes hozzávalókra. Ha a szója fogyasztását is kerülöd, akkor is bátran vágj bele a gluténmentes tiramisu receptjeink elkészítésébe!

Ezeknek a gluténmentes tiramisu recepteknek a segítségével a tiramisu lekerülhet a zsíros, cukros, gyorsan felszívódó desszertek listájáról!

Készítsd el valamelyik gluténmentes tiramisu receptünket, hidd el, nem fog csalódás érni!  Egy meleg nyári napon, szerintünk nincs is jobb, mint egy hűsítő gluténmentes tiramisu, amit bátran eleszegethetsz akár még ételérzékenység mellett is!

 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!