Gluténmentes vegán palacsinta

Lehet gluténtartalmú liszt, tej, és tojás nélkül palacsintát sütni? Igen! És finom is? Az nem kifejezés! Bonyolult? Egy cseppet sem. Kényes a tésztája, könnyen szakad sütéskor? A legkevésbé sem!

Ha TE is kíváncsi vagy arra, hogyan lehet olyan palacsintát sütni, ami beilleszthető gluténmentes, és vegán étrendbe is, akkor jó helyen jársz! A legnépszerűbb, és legfinomabb gluténmentes vegán palacsintáinkba még tojáspótló (lenmag, vagy chia mag sem!) kell, összeáll a tésztájuk nélkülük is! Szeretnél végre gluténmentes étrend mellett olyan palacsintát fogyasztani, ami nem száraz, nem repedezik, tekerhető, és finom? Nálunk több ilyen gluténmentes vegán palacsinta recept közül válogathatsz! Gluténmentes vegán palacsintáink között megtalálsz olyat, amit szénhidrátcsökkentett ÉS zsírszegény étrendbe is beilleszthetsz, laktató, lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, és gyerekjáték elkészíteni. EZT a receptet már nagyon sokan kipróbálták, és az egybehangzó vélemény róla az, hogy mellékízmentes, páratlanul finom, puha és jól kezelhető. Ha Te olyan gluténmentes vegán palacsinta receptet keresel, ami a lehető legkevesebb szénhidrátot tartalmazza, akkor próbáld ki EZT a receptet!

Ha érzékeny vagy a magas rosttartalomra, nehezen emészted azokat az ételeket, amikben sok a rost, akkor a csökkentett rosttartalmú gluténmentes vegán palacsintát javasoljuk számodra, aminek a receptjét ITT találod!

Sokak kedvenc gluténmentes vegán palacsintája a kakaós, vagy a vaníliás zabpudingból készíthető zabpalacsinta, ami nagyon gyorsan elkészül, illatos, és még önmagában fogyasztva is felér egy gasztronómiai élménnyel!

Próbáld ki a Szafi Free proteinnel dúsított Szafi Free gluténmentes vegán palacsintát, ha számodra fontos a magas, növényi eredetű fehérjetartalom!

Süss gluténmentes vegán palacsintát a receptjeink segítségével!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!