Manapság egyre több helyen lehet vásárolni különböző gluténmentes alapanyagokat, amelyek segítségével könnyedén főzhetünk gluténmentes ételeket. A gluténmentes étkezés egyre szélesebb körben hódít teret. Gyakran nem csak a gluténérzékenyek fogyasztanak kizárólag gluténmentes ételeket, hanem a tudatos táplálkozás hívei is. A vegán életmódot követők száma is napról napra gyarapszik. Vannak, akik elvi okból állnak át növényi alapú étrendre, és vannak, akiket az egészségügyi állapotuk kényszerít erre a döntésre. Abban az esetben, ha a tejmentes, tojásmentes, minden állati eredetű élelmiszertől mentes vegán táplálkozás, és a gluténmentes táplálkozás ötvöződik, először nehéz dolgunk lehet. A gluténmentes vegán táplálkozás nem egyszerű, ha nem ismerjük azokat az alapanyagokat, amelyekkel a lehető legjobban lehet helyettesíteni a hagyományos élelmiszereket. A búzalisztet különböző gluténmentes lisztekkel lehet helyettesíteni, de mivel pótoljuk a tojást, és a tejet?

Gluténmentes vegán receptjeinkkel szeretnénk mindenkinek bemutatni, hogy nem olyan bonyolult követni ezt az étrendet, mint az elsőre látszik. A legnagyobb fejtörést gyakran a kenyérfélék, és a péksütemények okozzák. Hiszen tej, tojás, és búzaliszt nélkül hogyan lehetne kelt tésztát sütni?

Ismerd meg gluténmentes vegán receptjeinket, amelyek segítségével Te is könnyedén süthetsz-főzhetsz, akármit csak megkívánsz! Legyen szó gluténmentes vegán túrós süteményekről, péksütikről, gluténmentes vegán sajtos rúdról, pizzáról, pogácsáról, gluténmentes vegán rántottáról, a mi gluténmentes vegán receptjeinkkel nincs akadály!

Összetett ételérzékenység, növényi alapú táplálkozás miatt többé nem kell órákig rostokolnod a konyhában, és gluténmentes vegán ételeket készítő éttermek után sem kell kutakodnod, hiszen a mi gluténmentes vegán receptjeink könnyen, és gyorsan elkészíthetőek!

Próbáld ki bátran a gluténmentes vegán receptjeinket akkor is, ha korábban még sosem sütöttél főztél semmit! Tényleg nem fogsz csalódni az eredményben! Lásd vendégül a barátaidat, és a családodat egy ínycsiklandó gluténmentes vegán vacsorára! KATT IDE a gluténmentes vegán receptjeink eléréséért!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!