Készíts klasszikus süteményeket, különleges finomságokat, harapnivaló édességeket, majszolnivaló nyalánkságokat, krémeket, fagylaltokat, gluténmentes, és laktózmentes receptek alapján!
Ha elégedetlen vagy a készen kapható gluténmentes és laktózmentes édességekkel, ha szeretnél olyan glutén-, és laktózmentes desszertet fogyasztani, amiben nincs hozzáadott cukor, ha szeretsz sütni, főzni, de eddig még nem találtál sokak által kipróbált, biztosan működő receptúrákat, akkor ez az oldal Neked lett kitalálva!
Ne mondj le ételallergiád miatt a kedvenc süteményeidről, muffinjaidról, desszertkrémjeidről! Az itt található laktózmentes édesség receptek többségét még tejfehérje allergiával küzdőknek is szeretettel ajánljuk, hiszen növényi tejtermék helyettesítők használatával készülnek!
Gluténérzékenyként már régen vásároltál kifogásolhatatlan állagú piskótát? Akkor adj egy újabb esélyt a gluténmentes piskótáknak, és ezúttal készítsd magad! Süss gluténmentes piskótából ünnepi tortát, vagy egyszerű lekváros/pudingos tekercset!
Szénhidrátcsökkentett gluténmentes, és laktózmentes édesség recepteket keresel? Itt megtalálod őket! Ha pedig a zsírszegény ételeket preferálod, akkor is nézz körbe, itt több olyan gluténmentes, és laktózmentes édesség receptet találhatsz, amelyben kevesebb, mint 3 g zsír található 100 grammonként!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!