Egy jó film mellett, vendégváráskor, kiránduláskor, hosszú autó úton a legtöbb esetben előkerülnek a finomabbnál finomabb sós sütemények, ropogtatnivalók, pogácsák. A hagyományos sós sütik, és pogácsák közül végeláthatatlan a választék, és sok ételintoleranciával küzdő úgy véli, neki el kel felejtenie ezeket a falatokat.

Az áruházak polcain már egyre nagyobb a választék a gluténmentes, és laktózmentes sós sütemények, és pogácsák között, de a legtöbb késztermék esetében nem garantált, hogy előállításkor, és csomagoláskor nem szennyeződött-e az élelmiszer gluténnal, vagy laktózzal. A gluténérzékenyeknek, és laktózintoleranciával küzdőknek ezért érdemes maguknak készíteniük a sós süteményeket, pogácsákat, rágcsálnivalókat! Ez korántsem olyan bonyolult, mint, ahogy először hangzik! Az itt található gluténmentes, és laktózmentes sós sütemények, és pogácsák elkészítése sokak szerint gyerekjáték! Gluténmentes, laktózmentes pogácsáink nagy részét nem kell hosszadalmasan dagasztani, majd keleszteni, mint a hagyományos társaikat! A laktózmentes sós süteményeink javarészt tejfehérje allergiásoknak is fogyaszthatóak, mivel növényi tejhelyettesítő termékekkel készülnek!

Próbáld ki a házi készítésű sós süteményeket, nyűgözd le barátaidat, és családodat a mennyei illatú gluténmentes, laktózmentes pogácsáiddal, amelyek íze vetekszik a hagyományos pogácsák ízével!

Laktózmentes, ropogós „sajtos” tallér, gluténmentes szénhidrátcsökkentett pizzás rúd, foszlós, fűszeres pogácsák, paleo életmódba is beilleszthető perecek, vegánoknak is fogyasztható, gluténmentes krékerek… neked melyik a kedvenc sós ropogtatnivalód? Készítsd el még ma a gluténmentes és laktózmentes verzióját! 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!