Vannak események, amelyek nem telhetnek el tortafogyasztás nélkül. Esküvők, szülinapok, névnapok… ezek mind-mind együtt járnak a tortavágással. A torták terén elég sokszínű skálán mozoghatunk: vannak krémesebbek, rétegesek, gyümölcsösek, marcipán bevonatúak, habosak, bevonat nélküli „meztelen” torták, stb. Az ízesítésüket tekintve is milliófélével találkozhatunk, de a csokitortáról elmondható, hogy az egyik legnépszerűbb szerte a világon. Egy igazán jó csokitortával bármikor lenyűgözhetünk kicsiket, és nagyokat egyaránt. De mi a jó csokitorta titka? Sokan úgy gondolják, hogy a sok cukor, de ez a legkevésbé sem igaz, hiszen hozzáadott cukor nélkül ellenállhatatlanul finom csokoládé tortát készíthetünk.

A hozzáadott cukormentes étkezés egyre könnyebben kivitelezhető, a készen kapható élelmiszerek között is napról napra több a cukormentes finomság. A feldolgozott élelmiszerekben, főleg az édességekben, cukrászsüteményekben, tortákban nem csupán a finomított cukor az, ami káros hatással lehet az egészségünkre, hanem a hidrogénezett zsírok, margarinok, a gyors felszívódású búzaliszt is. Ha szeretnél tudatosabban táplálkozni, de nem akarsz lemondani az édességekről, a csokitortáról, akkor olvass tovább! Ezen a blogon olyan hozzáadott cukormentes csokitorta receptekkel ismerkedhetsz meg, amikben nincs margarin, és finomított búzaliszt sem! Hozzáadott cukormentes csokitortáink beilleszthetőek gluténmentes étrendbe is!

Ha a glutén mellett, esetleg a tej, és a tojás fogyasztása is problémát okoz számodra, ha vegán életmódot élsz, vagy összetett ételérzékenységed van, akkor próbáld ki a vegán csokitorta receptjeinket! EZ a hozzáadott cukormentes csokitorta azért is rendkívül különleges, mert zsírszegény étrendbe is beilleszthető, hiszen egy szeletben CSAK 2 g zsír található!

Ha pedig szénhidrátcsökkentett étrendet követsz, és szeretnél olyan csokitortát fogyasztani, ami még paleo életmódba is beilleszthető, akkor teszteld EZT a hozzáadott cukormentes csokitorta receptünket!

Nézz bele a hozzáadott cukormentes csokitorta receptjeinkbe, és próbáld ki őket! Süss csokitortát margarin, cukor, olaj, sütőpor, és búzaliszt nélkül!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!