A „mindenmentes” ételekről sokakban több kérdés megfogalmazódik. Első körben azt szokták kérdezni róluk, hogy, ha „mindenmentesek”, akkor mi van bennük. A „mindenmentes” ételek teljes értékű szénhidrátokat, zsírokat, és fehérjéket is tartalmazhatnak, sőt, ízletesek, és választékosak. Azonban mentesek azoktól az allergén anyagoktól, amelyek a leggyakrabban problémákat okoznak, pl. a gluténtól, a tejtől, a tojástól, és a szójától. Ha Te is valamelyikre allergiás vagy, vagy elvi okok miatt mellőzöd őket az étrendedből, akkor a „mindenmentes” ételek neked valóak.

A „mindenmentes” ételekről kár azt hinni, hogy bonyolultak, és sokat kell vesződni velük. A mi „mindenmentes” receptjeink esetében is az egyszerűség-nagyszerűség elve valósul meg. Néhány összetevős „mindenmentes” ételeink laktatnak, és nem csak a „mindenmentesen” étkezőknek ajánlottak, hanem azoknak is, akik szeretnének kiegyensúlyozottan, változatosan, és tudatosan táplálkozni. A „mindenmentes” étkezés manapság már széles körben ismert, és követett alternatívája a tudatos táplálkozásnak.

Szeretnél finom „mindenmentes” ételeket enni? Szeretnél ismét házias ízű, magyaros fogásokat tálalni a család számára, „mindenmentes” verzióban? Nagyon vágysz már egy jó „mindenmentes” sütemény után? „Mindenmentes” ételeket csomagolnál magadnak ebédre, a munkahelyedre? Megteheted! Nézz körül a „mindenmentes” étel receptjeink között, válaszd ki a neked legszimpatikusabbat, és készítsd el még ma!

A „mindenmentes” étkezés nem azt jelenti, hogy le kellene mondani a madártejről, a bundás kenyérről, a krémes süteményekről, vagy a tésztás ételekről. „Mindenmentes” élet mellett is lehet enni nagyon finomakat, csak meg kell ismerni hozzá néhány rendkívül különleges, ám egyszerűen használható élelmiszert! A receptjeinkben ezekhez a „mindenmentes” élelmiszerekhez is találsz elérhetőséget, házhoz rendelheted őket, vagy megvásárolhatod őket valamelyik Szafi Smart Shopban!

Kóstolj bele Te is az ínycsiklandó „mindenmentes” étkezésbe! Nem fogod megbánni!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!