Kakaós csiga glutén-, tej-, tojás,-, szója-, és hozzáadott cukor nélkül? Igen, ezen az oldalon több „mindenmentes” kakaós csiga recept is van, amelyek mind beilleszthetőek azok étrendjébe, akik elvi, vagy egészségügyi okok miatt kerülik a leggyakrabban problémát okozó allergén anyagokat. Az összetett ételérzékenység rendkívül körültekintő étkezést kíván, szigorúan ellenőrzött minőségű alapanyagok használta jöhet csak szóba az ételallergiások esetében. A hagyományos kakaós csigával ellentétben a mi „mindenmentes” verzióink lassan felszívódó szénhidrátot tartalmaznak, ezáltal lassan emelik meg a vércukorszintet, és hosszabb ideig nyújtanak jóllakottság érzést.

„Mindenmentes” kakaós csigáink tésztái nagyon gyorsan összeállíthatóak, és meglepően könnyen kezelhetőek. Sütöttél már olyan „mindenmentes” kakaós csigát, amihez élesztő sem kell, mégis levegős lesz a tésztája, laktat, és még finom is? A legfinomabb „mindenmentes” kakaós csigáink körül az egyik legkedveltebb az a verzió, amiben a töltelék mennyisége láttán a szájban összefut a nyál, és, ha beleharapunk átélhetjük újra azt az érzést, amit megtapasztaltunk gyermekkorunkban egy-egy friss kakaós csiga elmajszolása után. Ezt az extra sok töltelékű, kelesztés nélküli, zsírszegény, „mindenmentes” kakaós csiga receptet ITT TALÁLJÁTOK! 

Számodra fontos, hogy az ételeid szénhidrátcsökkentettek legyenek? Akkor a Szafi Reform paleo-vegán „mindenmentes” kakaós csiga recept a Neked való! Ha diós töltelékkel szeretnéd elkészíteni ezt a „mindenmentes” csoda receptet, akkor azt is megteheted! IDE KATTINTVA megtalálod az elkészítéséről Szafi videóját!

Többé nem kell „mindenmentes” étkezés mellett mellőznöd a kakaós csigát! Ne rohangálj többé a pékségbe „mindenmentes” kakaós csiga után! Készítsd el magad! Süss többszörös adagot, és helyezd a fagyasztóba, így bármikor kivehetsz egy-egy darab „mindenmentes” kakaós csigát szükség esetén! Vidd magaddal a munkahelyedre, vagy az iskolába, és többé nem kell kívánkozva nézned, ahogy a többiek jóízűen falatozzák a kakaós csigájukat, mert nálad is ott lehet a „mindenmentes” kakaós csigád!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!