Hogy lehet „túlélni” az ünnepeket összetett ételérzékenység mellett? Mit esznek azok az ünnepek során, akik kerülik a glutént, a tejet, a tojást, a szóját? Az állati eredetű hozzávalókat kerülő, növényi alapú táplálkozás hívei tudnak enni finom, laktató falatokat ilyenkor is? Hát persze! A „mindenmentes” karácsonyi ételek rendkívül finomak, laktatóak, sok esetben gyorsabban elkészíthetőek, mint a hagyományos ételek, ráadásul közel sem tartalmaznak ennyi zsiradékot, mint a hagyományos alapanyagokból készült karácsonyi ételek. A „mindenmentes” ételek mentesek a leggyakrabban problémákat okozó allergén anyagoktól, így valóban az összetett ételérzékenyeknek sem kell mellőzniük a jó fogásokat ünnepek során. Érdekel, hogyan készíthetsz húsmentes, gluténmentes töltött káposztát? Kíváncsi vagy, hogy mi a titka a mézmentes, hozzáadott cukortól mentes, tejmentes krémes süteményeknek? Megszeretnéd lepni a szeretteidet jóízű fasírtgolyókkal, a karácsony reggelt szívesen köszöntenéd egy finom tejmentes forrócsokival, és gluténmentes, vegán gyümölcskenyérrel? Ha igen, akkor érdemes szétnézned a blogunkon!

Tudd meg, hogyan lehet főzni hús nélkül húsleves ízű zöldség levest, és tejszínes, lisztes habarás nélkül krémlevest! „Mindenmentes” ételeink rád várnak! Ne mondj le a klasszikus karácsonyi fogásokról összetett ételérzékenység miatt!

A „mindenmentes” karácsonyi ételeinket szeretettel ajánljuk azoknak is, akik korábban még nem szereztek tapasztalatot főzés területén. Ha még sosem állítottál össze „mindenmentes”, húsmentes karácsonyi menüsort, és segítségre van szükséged az összeállításához, akkor KATTINTS IDE! Laktató „mindenmentes karácsonyi ételek” az Ünnepekre, kicsiknek-nagyoknak, ételérzékenyeknek, „mindenevő” ínyenceknek, tudatosan táplálkozóknak, és mindenkinek, aki szeretne igazán finomat enni!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!