“Mindenmentes” kókusztekercs

Mitől mentes a „mindenmentes” kókusztekercs? A fenséges ízektől nem! A „mindenmentes” jelző azt jelenti, hogy az adott étel, jelen esetben, a kókusztekercs, nem tartalmazza azokat az allergén anyagokat, amelyek a leggyakrabban problémát okoznak. Ilyenek például a glutén, a tej, a tojás, és a szója. Valamelyik említett élelmiszercsoporttal neked is gondod akad? Esetleg többel is, és összetett ételérzékenységgel küzdesz? Már lemondtál a kókusztekercsről is? Van egy jó hírünk! Kikísérleteztünk több „mindenmentes” kókusztekercs receptúrát, amelyek szerintünk megtévesztően hasonlítanak a hagyományos verzióra. A hasonlóság még úgy is döbbenetes, hogy „mindenmentes” kókusztekercseinkbe nincs semmilyen keksz, sem kekszreszelék.

Készítsd el Szafi Free „mindenmentes” kókusztekercsünket, amely a legtöbb tesztelő szerint mellékízmentes, hosszú időre biztosítja a jóllakottságot. KATTINTS IDE ha felkeltette érdeklődésedet a Szafi Free „mindenmentes” kókusztekercs receptje. Ha szeretnél olyan „mindenmentes” kókusztekercset készíteni, amit be lehet illeszteni szénhidrátcsökkentett étrendbe is, akkor a Szafi Reform „mindenmentes” kókusztekercs receptet ajánljuk! Paleo és vegán életmódba is beilleszthető, KATT IDE A RECEPTÉRT!

Ezek a „mindenmentes” kókusztekercs receptek megállják a helyüket még az ünnepi asztalon is! Készítsd el valamelyik „mindenmentes” kókusztekercs receptünket az év bármelyik jeles ünnepnapján!

„Mindenmentes” étrend mellett sem kell többé a margarinos, cukros kókusztekercseket választanod!

Ezeket a „mindenmentes” kókusztekercs recepteket kicsik-nagyok egyaránt nagyon szeretik, és szívesen fogyasztják, így meglepheted vele a család apraja nagyját!

Teszteld valamelyik „mindenmentes” kókusztekercs receptünket!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!