“Mindenmentes” piskóta

Mitől mentes a „mindenmentes” étel? A „mindenmentes” ételek mentesek a leggyakrabban problémát okozó allergén anyagoktól, így pl. a gluténtól, tejtől, tojástól, szójától, stb. Ha egészségügyi okok miatt, vagy gluténmentes, növényi alapú étrend miatt kerülöd a fent említett élelmiszercsoportokat, akkor itt az idő, hogy megismerkedj a „mindenmentes” receptjeinkkel. Ha sütnél egy jó „mindenmentes” süteményt, és könnyen elkészíthető „mindenmentes” piskóta receptet keresel hozzá, akkor a legjobb helyen jársz!

Olyan „mindenmentes” piskóta receptekkel ismerkedhetsz meg a blogunkon, amelyekkel még azok is könnyűszerrel boldogulnak, akik korábban még nem készítettek piskótát, pláne nem „mindenmentes” piskótát.

„Mindenmentes” piskóta receptjeinkhez minőségi alapanyagokat használunk. Lassan szívódnak fel, ennek köszönhetően nem emelik meg hirtelen a vércukorszintet, és hosszabb távon biztosítják a jóllakottságot. A Szafi Free és Szafi Reform „mindenmentes” lisztkeverékekből készíthető „mindenmentes” piskóták nem csak az allergén élelmiszerektől mentesek, hanem sütőmargarintól is, így nincs bennük felesleges transzzsír. Nem szükséges a „mindenmentes” piskótáinkhoz sütőpor sem, hiszen a hozzájuk használatos „mindenmentes” lisztkeverékek tartalmaznak mindent ahhoz, hogy tökéletesen megemelkedjenek sütés közben. Tökéletes, levegős, puha „mindenmentes” piskótákat süthetsz minimális időbefektetéssel! Ezekhez a „mindenmentes” piskóta receptekhez nem szükséges tengernyi idő sem, és sütésük után még a mosogatnivaló is nagyon kevés.

Ne keresgélj tovább allergénmentes, „mindenmentes” piskóta recepteket! A blogunk „mindenmentes” piskóta receptjei tökéletesen helytállnak tortákban, poharas desszertekben, süteményekben.

Próbáld ki Te is valamelyik „mindenmentes” piskóta receptünket, KATT IDE!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!