Paleo almás pite

Nagymamáink almás pitéje a kedvenceink közé tartozik, és bár már felnőttünk még mindig szívesen elmajszolunk egy-egy szeletet, ha lehetőségünk adódik rá. Azonban a tudatos életmód, a szénhidrátcsökkentett étrend, és a különleges diéták mint pl. a paleo étrend sok esetben távol tartanak bennünket ezektől a klasszikus, ízletes fogásoktól. Mit tehetünk, ha paleo étrend mellett szeretnénk enni omlós tésztájú, finom almás pitét? Lehet sütni paleo alapanyagokból olyan almás pitét, mint, amit önfeledten eszegettünk a nagymamánál? A mi álláspontunk az, hogy igen, lehetséges! A dietas-termekek-webshop.hu oldalon a különleges, szénhidrátcsökkentett lisztkeverékekhez néhány kattintással hozzájuthatsz, a paleo almás pite receptek pedig itt, ezen a blogon elérhetőek! Többféle paleo almás pite receptünk is van, amelyeket már több ezren teszteltek, és az egyhangú vélemény róluk, hogy annyira finomak, hogy szinte felülmúlják a hagyományos almás pitéket! Nem kell búzaliszt, kristálycukor, tejföl, vaj a tökéletes almás pite tésztához! Használj Te is csak paleo alapanyagokat, hogy megsüthesd az életmódodba beilleszthető paleo almás pitét!

Kerülöd a tojás fogyasztását, de szeretnél paleo almás pitét sütni? Süsd meg EZT az évek óta népszerű vegán és paleo almás pite receptet! Tojásérzékenység esetén is fogyasztható, így bátran kedveskedhetsz vele az ételérzékeny barátaidnak, és rokonaidnak!

Szénhidrátcsökkentett, paleo almás pitét süthettek receptjeink alapján! Mellékízmentes, omlós, paleo almás pite tészta lesz a végeredmény, ha pontosan betartod a blog receptjeiben található lépéseket! Szerintünk nem  éri meg kihagyni szénidrátcsökkentett almás pite receptjeinket!

Ezekből a receptekből Te is láthatod, hogy a paleo életmód korántsem a lemondásokról szól! Süss a nagymamáéhoz nagyon hasonló paleo almás pitét, tökéletesen működő, sokak által kipróbált receptjeink alapján! Gluténmentes, tejmentes, és szójamentes étrend mellett is bátran kipróbálthatod ezeket a paleo almás pite recepteket!

Kellemes sütögetést, és jó étvágyat kívánunk mindenkinek a paleo almás pitéjéhez!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!