Paleo életmódot élsz, és kifogytál a reggeli ötletekből? Szénhidrátcsökkentett amerikai palacsintát sütnél, kizárólag paleo alapanyagból? A paleo amerikai palacsinta nem csak a reggelihez kiváló ötlet, de akár köztes étkezéskor, tízóraira, vagy uzsonnára is jó választás. Alacsony szénhidráttartalma miatt a paleo amerikai palacsintát még vacsorára is fogyaszthatják azok, akiknek fontos, hogy csökkentett szénhidráttartalmú ételeket egyenek. Miből áll az amerikai palacsinta? Természetesen nincs benne gyorsan felszívódó, gluténtartalmú búzaliszt. Az egyik legnépszerűbb paleo amerikai palacsinta receptünk, a közkedvelt, és rendkívül sokoldalú Szafi Reform paleo sütemény lisztkeverékből készül. ITT TALÁLHATÓ a receptje! Gofri formában még paleo gofriként is helytáll ez a finom paleo amerikai palacsinta recept. Te is oda vagy a Szafi Reform szénhidrátcsökkentett, paleo palacsinta lisztkeverékért? Próbáltál már belőle paleo amerikai palacsintát sütni? Ha még kimaradt, akkor mindenképp próbáld ki! IDE KATTINTVA érhető el a receptje. Szintén a Szafi Reform sütemény lisztkeverékből készíthető el EZ a nagyon finom paleo amerikai palacsinta. Fogyaszd mogyorókrémmel, vagy Szafi Reform lekvárral!

Ha Te is megkívántad a paleo amerikai palacsintát, és megjött a kedved a sütéséhez, akkor válaszd ki a számodra legszimpatikusabb receptünket, és készítsd el! Nem kell attól tartanod, hogy sokáig fog tartani, vagy, hogy nagy lesz utána a felfordulás a konyhában. Néhány összetevős paleo amerikai palacsinta receptjeink egyszerűbbek, mint az egyszeregy. Kisgyermek mellett, házmunka közben, tanulás mellé, a paleo amerikai palacsinta mindig jó ötlet!

Te melyik paleo amerikai palacsinta receptünket fogod kipróbálni?

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!