Szénhidrátcsökkentett croissant-t ennél? Nem csak glutén, hanem tej, és hozzáadott cukortól mentes croissant receptet keresel már régóta? Kedveled az egyszerű paleo recepteket? Ha eddig azért nem álltál neki házi péksütemények, pl. paleo corissant készítésének, mert attól tartottál, hogy a dagasztás, a kelesztés, és a formázás rengeteg idődet veszi el, akkor itt az ideje, hogy megismerkedj a paleo corissant receptjeinkkel!

Lágy szerkezetű, puha, könnyű, szénhidrátcsökkentett, paleo corissant receptből a blogunkon több is van! Nem csak paleo életmódot élőknek ajánljuk a paleo croissantjainkat, hanem a szénhidrátcsökkentett recepteket kedvelőknek, és az ételérzékenyeknek (gluténérzékenyeknek, és tejérzékenyeknek) is. A pizzás corissant-t kedveled a leginkább? Akkor süsd meg EZT a verziót szendvicsalapnak! Több százan elkészítették már ezt a receptet, és a legtöbbeknél óriási sikert aratott, és vissza-visszatérő recept maradt a konyhákban. Nulla mellékíz, 100%-os ízélmény! Egy réges-régi paleo corissant receptünk is létezik. A Szafi Reform sós nyújtható lisztkeverékből kell készíteni, és az évek alatt nem kopott a népszerűége ennek sem! KATT IDE, hogy megismerd ezt a receptet is! Azonban, ha édes croissant sütnél, EZT az egyszerű receptet ajánljuk! Működik csokis, diós, túrós, lekváros töltelékkel! Ennek az édes paleo croissantnak a töltelékét tekintve, csak a fantázia szabhat határt! Nagyon sokan szeretik. Nem hiába, az íze szinte mindenki szerint olyan, mintha búzalisztből lenne, így akár még a válogatósabb családtagokat is megkínálhatod!

Süss édes paleo corissant-t a kávéd mellé, uzsonnára, sós paleo croissant-t szendvics alapnak, az egész család számára! Ne keresgélj tovább speciális paleo pékségeket! Ezeket a paleo croissant-okat mindenkinek ajánljuk, még azoknak is, akik korábban még nem sütöttek semmilyen péksüteményt! Vágj neki, és meglátod, hogy mennyire egyszerű!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!