Paleo hamburger

Süss paleo hamburger zsemlét, amivel megkínálhatod nem csak a paleo életmódot élő ismerőseidet, hanem a gluténérzékeny, sőt a tej-, és szójaérzékeny barátaidat is! Ha fejtörést okoz, hogy hol tudnál paleo életmód mellett egy jó hamburgert elfogyasztani, akkor fogadd meg a tippünk, és próbáld ki a paleo hamburger receptjeinket! Paleo hamburger receptjeink akkor is jó választásnak bizonyulnak, ha szénhidrátcsökkentett étrendet követsz, diéta, vagy egészségügyi okok miatt. Végtelenül egyszerű hamburger zsemle receptjeinket ajánljuk kezdő sütőknek is. Egyszerűen kezelhető alapanyagokból állnak, amelyekhez még egyszerűbb recepttúrákat fejlesztettünk ki! Ha neked is nagy kedvenced a hamburger, és szívesen csapnál otthon, baráti társaságban egy nagy hamburger partit, de még nem volt bátorságod nekiállni a hamburger zsemle sütésének, akkor itt az idő, hogy teszteld paleo hamburger zsemle receptjeinket! Kerülöd a gyorsan felszívódó szénhidrátokat, esetleg tudatos életmód miatt már rég kiiktattad a finomlisztet az étrendedből, de egy jó hamburger buci azért jól esne? Akkor adj egy esélyt a lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmazó, magas rosttartalmú paleo hamburger receptjeinknek!

KATT IDE hogy, megismerkedhess a kevesebb, mint 5 g szénhidrátot tartalmazó paleo hamburger zsemle receptünkkel! Ennek a nagyon finom paleo hamburger zsemlének a zsírtartalma is igen alacsony, nem éri el a 4 g-ot, darabonként! A fenti linken még pofonegyszerű paleo hamburger húspogácsa recepttel is megismerkedhetsz!

A Szafi Reform paleo hamburger zsemlék, a magas rosttartalmuknak köszönhetően rendkívül laktatóak. Elkészítésükkel nem csak egy finom hamburgerezésben lesz részed, hanem még konyhai sikerélményeket is bezsebelhetsz!

Böngészd blogunkat további paleo hamburger receptekért!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!