Paleo kenyér, paleo zsemle, paleo kifli

Paleo kenyeret, zsemlét, kiflit egyre több pékségben, és speciális élelmiszer áruházban meg tudunk vásárolni, ám a készen kapható paleo kenyerek, és pékáruk nem mindig olyan ízűek, vagy állagúak, mint, ahogy elképzeltük, esetleg már nem frissek, mire eljutunk értük a kiszemelt boltba. Sokan épp ezért a paleo életmód mellett úgy döntenek, hogy inkább hanyagolják a kenyérfogyasztást, és lemondanak a paleo zsemlékről, kiflikről. Ha te is ebben a cipőben jársz, ha te sem ettél már „ezer éve” paleo kenyeret, paleo zsemlét, vagy paleo kiflit, akkor neked valóak a blogunk paleo receptjei!

Ha most arra gondolsz, hogy ugyan már, te még soha nem sütöttél kenyeret, hogy a paleo kifli, és zsemle formázása időigényes folyamat, nem is beszélve a tészta begyúrásáról, és a sütést követő konyha-takarításról, akkor most jól figyelj! A paleo kenyér, paleo zsemle, és paleo kifli receptjeinket úgy állítottuk össze, hogy azoknak is beleférjen az idejükbe az elkészítésük, akik állandó harcban állnak az idővel. Paleo kenyereinket, paleo zsemléinket, paleo kiflijeinket nem kell keleszteni, ráadásul még dagasztani sem kell őket, mint a hagyományos pékárukat. Miután összeállítottuk a paleo kenyér, paleo zsemle, és paleo kiflijeinket rövid pihentetést követően már a sütőbe is tehetjük őket! Paleo pékáruinkból érdemes többszörös adagot készíteni, hiszen fagyasztóban elállnak nagyon sokáig, így a rohanós hétköznapokon csak a kiolvasztással kell törődnünk.

Ettél már olyan paleo kenyeret, paleo zsemlét, vagy paleo kiflit, amelyben nem volt semmilyen liszt? Ha felkeltette az érdeklődéseset a dolog, akkor KATTINTS IDE, és megismerkedhetsz a legkevesebb szénhidrátot tartalmazó, magas rosttartalmú paleo receptünkkel, amely sokak kedvencévé vált nagyon gyorsan!

Az ország egyik kedvenc paleo zsemléje EZ! Ezrek tesztelték, gyakorlott sütők, tapasztalat nélküli életmódváltók, lelkes Szafi rajongók, szénhidrátcsökkentett étrendet követők, és mindenki úgy számolt be, hogy ez a legfinomabb, legpuhább, leglaktatóbb paleo zsemle, amit valaha ettek. Kóstold meg Te is!

Süss paleo kenyeret, zsemlét, vagy kiflit, hogy élvezhesd a saját kezűleg készített pékáruk fogyasztásának örömét! Lakj jól saját készítésű paleo kenyereddel, paleo zsemléddel, vagy paleo kifliddel! Készíts belőlük szendvicset, vagy majszold őket frissen, egy finom paleo kencével megkenve!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!