Neked van már bevált paleo kenyér recepted? Szerinted mi a titka, hogy a paleo kenyér ne legyen túl nedves, se túl kemény, ne legyen tojás íze, vagy ne legyen kiérezhető semmilyen magnak az íze? A paleo kenyerek nem minden esetben a legfinomabbak, sőt, vannak, akik paleo életmód mellett inkább felhagynak a kenyérevéssel, mintsem a kellemetlen ízű és állagú paleo kenyereket egyék. Ha Te is ilyen helyzetben vagy, és már régóta kívánod  a mellékízmentes, puha belsejű, foszlós, világos színű kenyeret, akkor vess egy pillantást a paleo kenyér receptjeinkre!

Paleo kenyér receptjeink több szempontból is felülmúlják a készen kapható paleo kenyereket! Van olyan paleo kenyér receptünk, amelyben semmilyen liszt, vagy magőrlemény nincs, szinte az egész rostokból áll, és rendkívül alacsony a szénhidráttartalma (kb. 1,5 g/100g). Ez a paleo kenyér recept nagyon gyorsan sokak kedvencévé vált, mert azok kívül, hogy beilleszthető paleo életmódba, még időigényesnek sem nevezhető, mivel nem igényel kelesztést, ráadásul gyerekjáték összeállítani! ITT TALÁLJÁTOK ennek a paleo kenyérnek a receptjét! Ha szeretnél igazi, levegős, foszlós paleo kenyeret, zsemlét, vagy kiflit sütni, de nem fogyasztasz tojást, akkor próbáld ki EZT a receptünket! Gyorsan elkészítheted, és akár le is fagyaszthatod azokra az időkre, amikor nem lesz időd sütni! Fehérjés, zsírszegény paleo kenyér vagy zsemle receptet keresel? EZ a Te recepted! Tökéletes szendvicsalap még a hétköznapokban is, iskolába, vagy munkahelyre!

Nem kell attól tartanod, hogy kudarcot vallasz a paleo kenyér receptek kipróbálás során. Ezeket a paleo kenyér recepteket már nagyon sokan tesztelték, a tökéletesítésük hosszú időbe telt. Úgy állítottuk össze a paleo kenyér receptjeinket is, hogy a lehető legegyszerűbben, bárki, konyhai tapasztalattól függetlenül el tudja készíteni! Süss Te is paleo kenyeret receptjeink alapján!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!