Paleo életmód mellett száműzted az étrendedből a kenyeret, sőt, minden búzalisztes élelmiszert? Időnként elkap az érzés, hogy ennél egy ropogós héjú, foszlós belsejű, fehérkenyeret? Már a pékségek kirakata láttán összefut a nyál a szádban? Ha igenlő válaszaid vannak ezekre a kérdésekre, akkor próbáld ki a paleo kenyér receptjeinket! Nem kell többé keresgélned a speciális paleo pékségeket, nem kell többé böngészned a paleo kenyerek címkéjét hogy tényleg beilleszthető-e paleo életmódba. Paleo kenyeret sütni egyszerűbb, mint gondolnád! Sőt, gyorsabb összeállítani saját kezűleg a paleo kenyér recepteket, mint a hagyományos, búzalisztes kenyereket.

Hogy lehet gyorsabban készíteni paleo kenyeret, mint hagyományos kenyeret? Hát úgy, hogy paleo kenyér receptjeink hozzávalói között nincs élesztő, így nem kell hosszadalmasan éleszteni őket, dagasztani sem úgy kell őket, mint a hagyományos kenyereket. Egyszerűbben, és gyorsabban összeáll a paleo kenyereink tésztája.

Szeretnéd növelni a rostbeviteled? Süss paleo kenyeret, paleo kenyér receptjeink alapján! Paleo kenyér receptjeink magas rosttartalommal bírnak, és emellett rendkívül alacsony szénhidráttartalommal rendelkeznek. Így azoknak is ajánljuk a paleo kenyér receptjeinket, akik csökkentett szénhidráttartalmú étrendet követnek.

Többféle paleo kenyér recept közül is választhattok! Ha szeretnél olyan paleo kenyér receptet kipróbálni, amely 100 grammonként kevesebb, mint 2 g szénhidrátot tartalmaz, akkor próbáld ki EZT a LISZTMENTES paleo kenyér receptet! Ha van otthon elfekvőben az univerzális Szafi Reform szénhidrátcsökkentett kenyér és péksütemény lisztkeverékből, akkor ne hagyd ki EZT a paleo kenyér receptet!

Ez csupán csak kettő volt a sok-sok paleo kenyér receptünkből! A sok év alatt tökéletesre fejlesztettük a paleo kenyér receptjeinket! A legújabbak szinte már megtévesztően hasonlítanak a búzalisztes kenyerekhez: fehér színűek, mellékízmentesek, foszlósak. Paleo kenyereink helytállnak szendvicsalapként is! Próbáld ki paleo kenyér receptjeink egyikét Te is!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!