Paleo kenyér recept

Paleo életmódot élsz, és már ki vagy éhezve egy igazán finom kenyérre? Paleo étrend mellett nincs ötleted, hogy kenyér híján mit csomagolj magadnak a munkába, vagy az iskolába? Ha a készen kapható paleo kenyerek nem nyerték el a tetszésedet, túl nedvesnek, vagy éppen száraznak találtad őket, ha kiéreztél belőlük kellemetlen mellékízt, akkor itt az idő, hogy megpróbáld a házi paleo kenyérsütést! Először lehet, hogy bonyolultnak tűnik saját kezűleg gyártani a paleo kenyereket, és, ha korábban még nem sütöttél kenyeret, akkor nem csoda, hogy idegenként hathat a gondolat. De légy kezdő kenyérsütő, vagy haladó, aki már jó néhány alkalommal próbálkozott paleo kenyér sütésével, meg kell, hogy nyugtassunk, a mi paleo kenyér receptjeink olyan egyszerűek, mint az egyszeregy. Az utóbbi években olyan paleo kenyér recepteket dolgoztunk ki, amelyekhez nem kell többféle maglisztet, rostot apránként méricskélni, sőt, keleszteni sem kell őket. Természetesen minden paleo kenyér receptünk beilleszthető szénhidrátcsökkentett étrendbe! Ha szeretnél csökkenteni a szénhidrátbeviteleden, de a kenyér illatától mindig elcsábulsz, akkor teszteld a paleo kenyér receptjeinket!

Mutatunk néhányat a legjobb paleo kenyér receptjeink közül! Ez csupán néhány a sok közül, további paleo kenyér recepteket a blogon találhatsz, ITT! EZ a paleo kenyér recept 100 grammonként kevesebb, mint 2 gramm szénhidrátot tartalmaz, nincs benne magliszt, és rendkívül magas a rosttartalma! Formázhatod kenyérnek, zsemlének, kiflinek, kiváló szendvicsalap, de akár rántottához, pörkölthöz is nagyon finom! A Szafi Reform szénhidrátcsökkentett kenyér és péksütemény lisztkeverék nagyon sokoldalú, és megsütheted belőle az egyik legfinomabb paleo kenyér receptünket is! KATTINTS IDE, hogy megismerkedhess a recepttel! Ha extra fehérjés paleo kenyér receptet keresel, akkor EZ a Te recepted! Nincs mellékíze, levegős, pihe-puha, és nagyon finom.

Ne mondj le a kenyérről paleo étrend miatt! Süss paleo kenyeret, és élvezz minden falatot! A házi készítésű kenyérnél nincs finomabb, és ez a paleo kenyér receptekre is igaz!

 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!