Paleo kenyér tojás nélkül

Sokan, paleo életmód mellett, azért adják fel a kenyérfogyasztást, mert nem találnak olyan paleo kenyeret, amelyben nincs egy tucat tojás. Azok a paleo kenyerek, amelyekben nagyon sok tojás van, sok esetben kellemetlen mellékízzel rendelkeznek, esetleg tapintásra nedvesek, gyakran nehezen szeletelhetőek, és nagyon tömörek. Ha Te is ezt tapasztaltad, és szeretnél végre olyan paleo kenyeret sütni, amihez egy szem tojás sem kell, akkor jó helyen jársz! A tojásmentes paleo receptjeink is szénhidrátcsökkentettek, kiváló szendvicsalapok, mivel jól szeletelhetőek, és mentesek mindenféle furcsa mellékíztől. Természetesen, mint minden paleo étel, a tojásmentes paleo kenyér receptjeink beilleszthetőek gluténmentes, tejmentes, szójamentes étrendbe. Így, nem csupán a paleo étrend követőinek ajánljuk a tojásmentes paleo kenyér receptjeinket, hanem azoknak is, akik a fent említett élelmiszercsoportok valamelyikére érzékenyek.

Lássuk a tojásmentes paleo kenyér recepteket! EZ az aranylenmag lisztes paleo zsemle, és kifli recept tojásmentes, és akár cipónak is formázhatjátok! Ropogós kérge keletkezik sütés közben, azonban belül lukacsos, puha állaga lesz! Szénhidrátértéke kedvező: 100 grammonként kb. 20 g szénhidrát található benne. Tojásmentes paleo zsemlét ÍGY is süthetsz! Ez a paleo zsemle receptünk azért is különleges, mert csökkentett zsírtartalmú verzióban is elkészíthető, így akár zsírcsökkentett diéta mellett is bátran fogyasztható!

Próbáld ki Te is a tojásmentes paleo kenyér receptjeinket! Többet nem kell tucat számra vásárolnod a tojást, ha paleo kenyeret szeretnél sütni, és többé nem kell lapos, tömör, nedves paleo kenyeret enned. Süsd meg valamelyik tojásmentes paleo kenyér receptünket, eszegesd rántotta, pörkölt mellé, vagy szendvicsként iskolában, vagy munkahelyen.

 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!