Paleo kenyér, zsemle, kifli

Paleo életmódot élsz, és már jó ideje vágysz egy finom kifli, zsemle, vagy jó szelet kenyér után? Paleo életmód esetén tilos a búzaliszt, fogyasztása, de a hüvelyesekből, és álgabonákból készült liszteket is kizárja az életmód. Maglisztekből nem egyszerű paleo kenyeret, vagy bármilyen pékárut készíteni. A legjobb paleo kenyerek, zsemlék, és kiflik többfajta magliszt párosításával készülnek. Ezeket a paleo magőrleményeket, magliszteket kiismerni hosszadalmas folyamat, sok tapasztalat kell hozzá, hogy tökéletes állagú, és ízű paleo kenyeret, zsemlét, és kiflit tudjunk belőlük sütni.

Ha Te is paleo életmódot élsz, akkor biztosan ismerős a fenti helyzet. Ha szeretnél perecek alatt összeállítani tökéletes paleo kenyeret, zsemlét, vagy kiflit, akkor jó helyen jársz! Már hosszú évek óta dolgozunk rajta, hogy minél jobb állagú paleo kenyér, kifli, és zsemle recepteket dolgozzunk ki, és az utóbbi években sikeresen létrehoztunk több rendkívül jó receptet. Ezeket a paleo kenyér, zsemle, és kifli receptek nagyon könnyen elkészíthetőek, nulla konyhai tapasztalattal akár. Van olyan paleo kenyér, zsemle, és kifli receptünk, ami minimális szénhidrátot tartalmaz, teljesen lisztmentes, és szinte csak rostból áll. Ha érdekel ez a különleges paleo kenyér, zsemle, és kifli recept, akkor KATT IDE! Ha van otthon elfekvőben az univerzális Szafi Reform szénhidrátcsökkentett kenyér és péksütemény lisztkeverékből, akkor ne hagyd ki EZT a paleo kenyér receptet!

Paleo kenyér, zsemle, és kifli receptjeinket ajánljuk azoknak is, akik csökkentett szénhidárttartalmú étrendet követnek. Sőt, még a gluténérzékenyek számára sem okoz problémát a fogyasztásuk! Teszteld Te is a búzalisztmentes, kelesztés nélküli paleo kenyér, zsemle, és kifli receptjeinket, és élvezd a páratlan ízüket! Fogyaszd őket szendvicsalapként, pörkölt, vagy gulyás mellé, mindenhogy jól fognak esni!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!