Paleo krémes

Egy jó krémes sose rossz. Te is még csak cukrászdai, vagy bolti verziót kóstoltál? Ha igen, itt az ideje, hogy elkészítsd az első házi krémesedet! Hidd el, a mi paleo krémes receptjeink pontos betartásával lehetetlen, hogy kudarcot vallj! Igen jól olvastad. Sok krémes receptünk nem csak egyszerű, nagyon finom, és nagyon-nagyon krémes, hanem paleo életmódba is beilleszthető! A paleolit életmód bizonyos élelmiszercsoportokat kizár az étrendjéből, így pl. a gluténtartalmú liszteket, és a tejtermékeket. Elsőre lehet, megkérdőjeleződik benned, hogy lehetséges-e búzaliszt nélkül finom krémes lapokat gyártani, és milyen lehet annak a krémesnek a krémje, amiben nincs tej? De aggodalomra nincs ok, hiszen, a precízen kidolgozott paleo krémes receptjeinket úgy állítottuk össze, hogy elkészítve, a végeredmény mellékízmentes legyen, és a lehető leginkább hasonlítson az eredeti verzióra. Abban az esetben is ajánljuk a paleo krémeseinket, ha szénhidrátcsökkentett étrendet követsz, esetleg ételérzékenységgel küzdesz. Gluténérzékenység, tejérzékenység már nem állhat többé közéd és a krémes közé!

KATTINTS IDE hogy megismerkedhess az egyik legfinomabb paleo krémes recepttel!

Paleo krémes receptünket sokan tesztelték már, és a legtöbben sikert arattak vele, még hosszú évek konyhai tapasztalatai nélkül is. Könnyen követhető lépések, egyszerűen kezelhető alapanyagok, minimális időbefektetés, és a Te asztalodon is ékeskedhet gluténmentes, szénhidrátcsökkentett paleo krémes! Hosszú évek óta nagy népszerűségnek örvend ez a paleo krémes receptünk, mért ne próbálnád ki pont Te?

 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!