Paleo muffin recept

Te is oda vagy a mázas, töltelékes, csokidarabos, fancy kis muffinokért? Ha szívesen sütöd, és fogyasztod őket Te is, de paleo életmód miatt már egy ideje lemondtál róluk, akkor itt az idő, hogy megismerkedj a paleo muffin receptjeinkkel. A hagyományos muffinok mindennapi alapanyagokból állnak, pl. búzalisztből, tejből, tojásból, sütőporból, és cukorból. Az ezekből kikevert masszát beleöntjük vajjal kikent, vagy sütőpapírral kibélelt muffinformába, és készre sütjük rövid idő alatt. A paleo muffin receptek épp ilyen egyszerűek, csupán az alapanyagok speciálisabbak. De nem kell aggódni, ha paleo muffin receptet szeretnél kipróbálni, könnyen hozzáférhetsz az alapanyagokhoz is, csupán kattintásnyira vagy tőlük! Több tucatnyi paleo muffin recepttel ismerkedhetsz meg ezen a blogon.

Kerülnéd az időigényes, macerás recepteket, és valami olyat próbálnál ki, amelyiket szinte pillanatok alatt össze lehet állítani? Akkor EZ a neked való recept! Évek óta nagy népszerűségnek örvend, nagyon egyszerű elkészíteni, akár még kisgyerekek mellett, vagy vizsgaidőszak közepette is. Feldobhatod a kedvenc bogyós gyümölcsöddel, csokidarabokkal, mandulával, vagy dióval is!

Paleo muffin receptjeinket nem csak paleolit életmódot élőknek ajánljuk, hanem azoknak is, akik szénhidrátcsökkentett étrendet követnek, esetleg ételérzékenységgel küzdenek. Ha gluténérzékenység miatt kerülöd a búzalisztet, esetleg a tejjel, vagy a szójával vannak problémáid, akkor paleo muffin receptjeinket szeretettel ajánljuk figyelmedbe!

Paleo zserbó muffin receptet, paleo kókusz muffin receptet, és több más ízesítésű paleo muffin recepttel is megismerkedhetsz a blogon!  Próbáld ki valamelyiket, és meglátod, nem kell a hagyományos, zsíros, magas szénhidráttartalmú, gyorsan felszívódó muffinokat választanod többé!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!