Paleo nokedli recept

Galuska, nudli, nokedli, sokaknál egyre megy, és ugyanazt jelenti: tipikus magyar tésztaétel, amely búzalisztből, tojásból, sóból, és vízből áll. Fogyasztjuk levesbetétként, köretként, és főételként is. A nokedlit szeretjük, mert egyszerű elkészíteni, könnyű beszerezni az alapanyagait, és természetesen, mert nagyon finom. Még a válogatósabb gyerkőcök is szívesen fogyasztják, és a farkaséhes férfiak is elégedetten megeszik egy fárasztó munkanap után. De mi van akkor, ha valaki paleo életmódot él? A paleo étrend kizárja a búzaliszt fogyasztását, így, aki paleo életmódba kezd, könnyen hiheti, hogy végleg búcsút kell intenie a szeretett nokedlinek. Azonban ez nincs így! Kikísérleteztük a legfinomabb, mellékízmentes paleo nokedli recepteket, hogy senkinek ne kelljen lemondania erről az egyszerű-nagyszerű fogásról!

Paleo nokedli receptjeinket azoknak is ajánljuk, akik a szénhidrátcsökkentett étrend követői, és kizártak az étrendjükből minden gyorsan felszívódó, magas szénhidráttartalmú ételt. Csökkentett szénhidráttartalmú paleo nokedli receptjeink jó választások ételérzékeny étrend esetén is, mivel nem tartalmaznak glutént, szóját, és természetesen semmilyen tejterméket sem, sőt IDE KATTINTVA tojásmentes paleo nokedli recepttel is megismerkedhet minden érdeklődő.

A tökéletes nokedli szerintünk nem kemény, de nem is málósan puha, nem ragad össze, nem tapad, nem nyálkás. A mi paleo nokedli receptjeink ezeket mind tudják! Mindemellett paleo nokedli receptjeink elkészítése végtelenül egyszerű! Olyan gluténmentes, szénhidrátcsökkentett lisztkeverékekből állnak paleo nokedli receptjeink, amelyekkel nagyon könnyű dolgozni, a hozzájuk megadott receptek pontos betartásával bárki könnyen hozzájuthat a mennyeien finom paleo nokedlihez!

KATTINTS IDE hogy elkészíthesd a szerintünk legjobb paleo nokedli receptet! ITT pedig olyan paleo nokedli receptjét olvashatod, amely a sokoldalúan felhasználható Szafi Reform gluténmentes kenyér és péksütemény lisztkeverékből készül, szintén mellékízmentes, és nagyon finom!

Főzz paleo nokedlit receptjeink segítségével! Fogyaszd a paleo nokedlit ízlés szerint, hasonló módon, mint a hagyományos társát: tojásos nokedliként, pörkölt mellé, gulyáslevesbe, borsólevesbe, vagy akár csak egy jó nagy saláta mellé!

 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!