Paleo palacsinta tojás nélkül

A paleo receptek híresek arról, hogy tucatnyi tojást igényelnek az elkészítésük. De valóban muszáj minden paleo ételbe az a sok tojás? Lehet egy jó paleo palacsintát enni, anélkül, hogy felhasználnánk a felspájzolt tojáskészletünket? A mi válaszunk, hogy igen, lehet! A tojásmentes paleo palacsinta receptjeink épp olyan légiesek, puhák, tekerhetőek, mint a tojással készült társaik. Tojásmentes paleo palacsintáinkat nem csak a paleo életmód híveinek ajánljuk, hanem azoknak is, akik ételérzékenységgel küzdenek. Legyen szó gluténérzékenységről, tejérzékenységről, szója-, vagy tojásérzékenységről, a tojás nélküli paleo palacsintáink az összetett ételérzékenységgel küzdőknek is jól fog esni.

A palacsinta megunhatatlan, és sokak kedvence, akár édes, akár sós formában. Miért is mondanánk le róla paleo életmód miatt? Ha épp elfogyott otthon a tojásod, de ellenállhatatlan vágyat érzel a frisse sült palacsinta iránt, akkor ezek a tojásmentes paleo palacsinta receptek nagyon sokat fognak neked segíteni!

Az egyik legegyszerűbb tojásmentes paleo palacsinta receptünket ITT TALÁLHATJÁTOK! Ezt a 3 összetevős palacsintát ízlés szerint lehet sósan, és édesen is készíteni, a bele való finomságoknak, pedig csak az ízlés szabhat határt! Formázhatjátok paleo tortillának, vagy akár paleo lángosnak is. Ezzel a tojásmentes paleo palacsintával vegán ismerőseiteket is megkínálhatjátok!

Reggelire, köztes étkezésre, ebédre, vagy vacsorára, a tojásmentes paleo palacsinta mindig jó ötlet! Dobd fel a kedvenc töltelékeddel: készíts hozzá paleo „túrókrémet”, vagy töltsd meg paleo kompatiblis mogyorókrémmel, esetleg hozzáadott cukortól mentes Szafi Reform szénhidrátcsökkentett levárral!

 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!