Paleo pizzatészta

A pizza összehozza az embereket. A pizza finom. A pizza sokféle. A pizzát a legtöbb ember szereti. A pizza finom. Ám a pizza sokak étrendjéből a diétával párhuzamosan kikerült. Olyan speciális étrend, mint a paleo, nem engedi a búzaliszt fogyasztását, ami, mint tudjuk a pizzatészta alapja. Ezért aztán sokan csak sóvárognak egy-egy finom, olvadós sajttal borított pizza szelet után, és paleo életmód miatt, a baráti pizzázásokból is kimaradnak. Ha TE nem szeretnél többé egy közös pizzázást sem elhalasztani, de nem szívesen mondanál le a paleo életmódról, akkor itt az idő, hogy Te magad süss pizzát, ráadásul a paleo pizzatészta receptjeink alapján. Paleo pizzatésztáinkat nem csak paleo étrend esetén ajánljuk, hanem abban az esetben is, ha szénhidrátcsökkentett étrendet követsz, esetleg gluténérzékenységgel, tejérzékenységgel, vagy szójaérzékenységgel küzdesz.

Miből állnak a paleo pizzatésztáink? Más-más paleo pizzatésztáink más tulajdonságokkal bírnak, van köztük olyan, ami teljesen lisztmentes, és nagyon magas rosttartalommal bír. Van olyan, amit bátran beilleszthetsz szénhidrát-csökkentett életmódba, azonban mégsem szélsőségesen alacsony a szénhidráttartalma, olyan paleo pizzatészta receptünk is van, amihez tojás sem kell, így akár paleo-vegán, vagy tojásmentes étrend esetén is bátran elkészthető.

Paleo pizzatészta receptjeink élesztőmentesek, így az élesztő felfuttatásával, és a kelesztéssel sem kell bajlódni. Az egyik legnépszerűbb paleo pizzatészta receptünk EZ: laktató, vékonyra lehet nyújtani, hamar el lehet készíteni, és teljesen mellékízmentes! Ha olyan paleo pizzatésztát szeretnél készíteni, amely tojásmentes, akkor süsd meg EZT A RECEPTET! Ha túl meleg van ahhoz, hogy bekapcsold a sütőt, vagy nincs kedved bajlódni a sütéssel, akkor válaszd a mikróban megsüthető paleo pizzatészta receptünket! Receptet ITT TALÁLHATTOK hozzá! EZ a paleo pizzatészta recept minimális szénhidrát tartalommal bír, így azok, akik nagyon ügyelnek a szénhidrátbevitelükre, ezt a pizzát fogyasszák!

A Blog segítségével könnyen készíthetsz gluténmentes, szénhidrátcsökkentett paleo pizzatésztát, hosszadalmas gyúrás, dagasztás, kelesztés nélkül! Készíts többszörös adagot a paleo pizzatésztából, és hívd át a barátaidat egy pizza vacsira!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!