Túrós? Meggyes? Mákos? Diós? Almás? Esetleg káposztás? Neked van kedvenc rétesed? Te szoktad készíteni? Vagy a rétesházak ajánlatát szoktad választani? A réteskészítés csak a kész rétes lapokkal egyszerű folyamat. A réteslapok sajátkezű legyártása hosszadalmas, és fárasztó folyamat. A rétest sokan azért szeretjük, mert a hajszálvékony lapjai között sok töltelék található, finom, laktató. 1-2 szelet rétes bőven elég egy kiadósabb leves után második fogásként ebédre. Nem hiába az egyik kedvenc süteménye a magyaroknak. Ám, mint a legtöbb népszerű süteményt, ezt sem lehet paleo életmód mellett fogyasztani. Pontosabban, a hagyományos verziót nem lehet. Mivel sok paleo rétes receptet kidolgoztunk már, amelyek mind elérhetőek itt, ezen a blogon. A paleo rétes gluténmentes lisztekből, rostokból magőrleményekből készül. Nem tartalmaz tejet, még a túrós változat sem! Ráadásul a paleo rétest szénhidrátcsökkentett életmód esetén is lehet fogyasztani. Sőt, ha csak lassan felszívódó, jó minőségű szénhidrátokat szeretnél fogyasztani, abban az esetben is ajánljuk a paleo réteseinket.

Nem kell többé a paleo boltok, paleo pékségek polcain kutakodnod a tökéletes, csökkentett szénhidráttartalmú rétest keresve! Süsd meg EZT a paleo rétest, gyorsabban, mintha felkerekednél kész rétes után kutakodva! Bár rétes receptjeink nem olyan bonyolultak, nem kell őket hajszálvékonyra nyújtani, azok, akik még inkább le szeretnék rövidíteni az elkészítési folyamatot, készítsék el EZT a lusta rétest! Paleo réteseink közül EZT próbálták ki eddig a legtöbben! Vékony tésztája ropogósra sül a sütőben, és könnyűszerrel feltekerhető.

Ugye a Te érdeklődésedet is felkeltették a paleo rétes receptjeink? Nulla tésztagyúrás, nincs többé nyújtás, csak az igai rétes illat, és íz, amiért annyira odavagyunk!

 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!