Vannak események, amelyek nem nélkülözhetnek sós ropogtatnivalókat. Például a közös meccsnézések, a szilveszter, a különböző okból megszervezett baráti összejövetelek. Milyen nasikat szeretünk ilyenkor eszegetni? A popcorn, és sósmogyoró mellett dobogós még a sós rúd. A sós rúdból vannak olyan fajták, amelyekkel szinte kihívás leállni: a paleo sós rudak is ilyenek! Igen, a paleo rágcsák, a paleo sós rúd is egy döbbenetesen finom eszegetni való, amelynek szinte minden társaság nagyon örül. Miben különböznek a paleo sós rudak, a hagyományos sós rudaktól? A paleo sós rúd beilleszthető gluténmentes, tejmentes, szójamentes étrendbe, és, aminek nagyon sokak örülnek, szénhidrátcsökkentett étrend mellett is bátran fogyasztható. A paleo sós rudaknak jellemzően magasabb a rosttartalma, és alacsony szénhidráttartalmuk lassan szívódik fel. A mi paleo sós rúd receptjeink azért is különlegesek, mert a legtöbb nem tartalmaz élesztőt, így, azoknak, akiknek gyorsan kell valamit összedobni, ideális választás bármelyik paleo sós, és sajtos rúd receptünk!

Ha olyan sós vendégváró falatot szeretnél készíteni, amelyben minimális szénhidráttartalom van, akkor próbáld ki EZT a paleo „sajtos” rúd receptünket! Paleo „sajt” híján elkészítheted sósan is, úgy is nagyon finom! Szénhidrátcsökkentett, paleo ropit ennél? Ne tétovázz, készítsd el magad! Süsd meg házilag, ITT találsz hozzá olyan receptet, aminek az elkészítése nem veszi el a fél napod! A húsimádókra is gondoltunk!  ITT egy baconos paleo csavart rúd recept, amelyből nem lehet eleget sütni, annyira finom! Próbáld ki Te is a baconos paleo csavart sós rúd receptünket, nem fog csalódás érni!

A paleo sós rágcsálnivaló receptek sorának itt nincs vége! KATT IDE hogy megnézhesd a TOP 10-es listánkat, amelyeket bátran elkészíthetsz vendégváró falatkáknak, de karácsonykor, és szilveszterkor is lesüthetsz belőlük akár többszörös adagot, mert szinte biztos, hogy egy darab sem fog belőlük maradni!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!