A tészta nem a diétázók barátja, vallják sokan. A gyorsan felszívódó, búzalisztes tészták önmagukban is sok szénhidrátot, és kalóriát tartalmaznak, arról nem is beszélve, hogy természetesen általában nem magában esszük a tésztákat, hanem különböző, édes, vagy sós feltétekkel. A szénhidráttól nem kell rettegni, a tésztát pedig nem kell kizárni az életünkből. Ha szeretnénk szénhidrátcsökkentett tésztás ételeket fogyasztani, abban az esetben válasszuk a paleo tésztákat! A paleo tészták nem csak, hogy csökkentett szénhidráttartalommal rendelkeznek, hanem gluténmentes étrendbe is beilleszthetőek. Melyik tésztás étel a kedvenced? A lasagne, a spagetti, a mákos tészta, vagy a káposztás tészta? Essen bármelyikre is a választás, készítsd el paleo tésztából, és nem kell attól tartanod, hogy a kelleténél több szénhidrátot fogsz fogyasztani. A paleo életmódban nem megengedett a hüvelyesek, a kukorica, a burgonya, és a szója fogyasztása, így természetesen a paleo tésztákban ezek az élelmiszerek sincsenek.

A Szafi Reform paleo tészták 46%-kal kevesebb szénhidrátot tartalmaznak, rostban gazdagok. Válaszd a Szafi Reform paleo tésztákat, ha azt szeretnéd, hogy a tésztád fehérjeforrásul is szolgáljon a szervezeted számára. 100 gramm kifőzött Szafi Reform paleo tésztában kevesebb, mint 110 kcal, és kevesebb, mint 15 g szénhidrát található. Olvass még több infót a Szafi Reform paleo tésztákról, ITT! Az 5 féle Szafi Reform szénhidrátcsökkentett, gluténmentes paleo tészta ITT ELÉRHETŐ!

Ha pedig úgy döntesz, hogy szívesen formáznád meg Te a paleo tésztát, akkor a Szafi Reform galuska lisztkeveréket ajánljuk, amelynek segítségével szinte bármilyen paleo tésztát el lehet készíteni, a spagetti tésztától kezdve egészen a kockatésztáig, de még paleo barátfüle recept is van hozzá! KATT IDE a Szafi Reform galuska lisztkeverékhez tartozó receptek eléréséért!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!