Szénhidrátcsökkentett ételek

Finom, laktató, és még gyorsan is elkészíthető szénhidrátcsökkentett ételekhez keresel recepteket? Szeretnél Te is guszta szénhidrátcsökkentett ételeket sütni-főzni, amiket a család apraja-nagyja szívesen fogyaszt? Nem szeretnél lemondani a kedvenc ételeidről, a tésztás ételekről, a pékárukról, a süteményekről, a tortákról szénhidrátcsökkentett étrend miatt? Ha Te is szeretnél új szénhidrátcsökkentett étel recepteket kipróbálni, akkor itt az idő, hogy megismerkedj óriási szénhidrátcsökkentett recept gyűjteményünkkel, aminek nagy részét még a paleo étrend követőnek is szeretettel ajánlunk! Ha gluténérzékeny vagy, esetleg tejmentes étrendet követsz, az sem akadály, hiszen a szénhidrátcsökkentett receptjeink többsége beilleszthető a ételérzékeny étrendbe is!

Lássuk, hogy milyen szénhidrátcsökkentett ételeket ajánlunk! KATTINTS IDE a teljes gyűjteményért! Megtalálod a kedvenc fogásaidat, mint a nokedlit, a spagettit, a szilvás gombócot, a császármorzsát, a tócsnit, és a rántott húst! Ha szeretnéd tudni, hogyan lehet rántott ételeket készíteni búzaliszt, és zsemlemorzsa nélkül, ha érdekel a krumplimentes gombóc recept, ne tétovázz! A többség könnyűszerrel elkészíti szénhidrátcsökkentett ételeinket! Pikk-pakk összedobhatóak, ráadásul igyekeztünk úgy összeállítani szénhidrátcsökkentett étel receptjeinket, hogy a lehető legkevesebb alapanyagokat kelljen hozzájuk beszerezned.

Legyen szó lángosról, lasagne-ről, vagy gnocchiról, a szénhidrátcsökkentett étrend nem állíthat meg! Fogyaszd örömmel, lelkiismeretfurdalás nélkül a szénhidrátcsökkentett receptjeinkből készíthető ételeket!

 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!