Szénhidrátcsökkentett főétel receptek

Szénhidrátcsökkentett étrendet követsz, és kifogytál a főétel recept ötletekből? Ha unod a rizs, csirke, saláta kombót, ha már valami igazán ízesre vágysz, de mellőznéd a magas szénhidráttartalmú alapanyagokat, akkor neked valóak a szénhidrátcsökkentett főétel receptjeink!

Vannak élelmiszerek, amelyek természetükből adódóan alacsony szénhidráttartalommal rendelkeznek (pl. magvak, húsok, zöldségek), azonban sok főétel az elkészítése során, a különböző lisztek, cukor hozzáadásával,  ezek az alapanyagok magasabb szénhidrát tartalmúvá válhatnak. Vegyünk pl. egy klasszikus ételt, amit a legtöbb magyar nagyon szeret: rántott hús. Bár a hús, a bunda nélkül nem rendelkezik magas szénhidráttartalommal, de a rá kerülő bundától máris megemelkedi a szénhidráttartalma. Le kell hát mondania a rántott hús fogyasztásáról mindenkinek, aki a szénhidrátcsökkentett étrendet választja? Szó sincs róla! Szénhidrátcsökkentett receptjeink között megtalálhattok szénhidrátcsökkentett rántott hús, szénhidrátcsökkentett tésztaétel, és szénhidrátcsökkentett pizza, kenyér, péksütemény, palacsinta recepteket is! Egy forró leves után sokan kedvelik a kiadós édes fogásokat, mint pl. a derelye, a fánk, vagy a palacsinta. Ha te is kedveled ezeket az ételeket, azonban paleo életmódmód miatt, vagy szénhidrátcsökkentett étrend miatt egy jó ideje kerülöd őket, akkor próbáld ki a mi szénhidrátcsökkentett verzióinkat! A laktató, sokféleképpen elkészíthető tésztaételek sokak kedvencei, a mi szénhidrátcsökkentett főétel receptjeink között ezek az ételek is kaptak helyet! Ha habaráshoz, rántáshoz keresel szénhidrátcsökkentett ötleteket, akkor a legjobb helyen vagy!

Szénhidrátcsökkentett főétel receptjeinket nem csak azoknak javasoljuk, akik le szeretnék csökkenteni a szénhidrátbevitelüket, hanem azoknak is, akik gluténmentes, tejmentes, vagy szójamentes étkezést követnek!

IDE KATTINTVA elérhető az összes szénhidrátcsökkentett főétel receptünk!

Válogass szénhidrátcsökkentett főétel receptjeink között, és készíts ízletes szénhidrátcsökkentett ételeket az egész család számára!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!