Szénhidrátcsökkentett pogácsa

Régóta vágysz egy finom, friss, omlós, házi pogácsára, de szénhdirátcsökkentett étrend miatt inkább mellőzöd a lisztes ételeket az életedből? Ne aggódj, van megoldás! A mi elronthatatlan szénhidrátcsökkentett pogácsa receptjeink segítségével szinte pillanatok alatt süthetsz mellékízmentes, csökkentett szénhidráttartalmú pogácsát, az egész család örömére! Még gluténérzékenyeket is megkínálhatsz a szénhidrátcsökkentett pogácsáinkkal, hiszen a kalászos fejű növényekből nincs bennük egy gramm sem! Sőt, ha olyan szénhidrátcsökkentett pogácsa receptet keresel, amelyik tejmentes étrendbe is beilleszthető, akkor is jó helyen jársz! Legyen szó hamis túrós pogácsáról, vagy sajtos pogácsáról, mi már kisütöttük a szénhidrátcsökkentett, tejmentes verzióját!

Ezennel vége a magas szénhidráttartalmú pogácsák idejének! Annyira finom csökkentett szénhidráttartalommal rendelkező pogácsákat süthetsz a receptjeink segítségével, hogy többé nem is fogod kívánni a pékségekben kapható társaikat! A „békebeli” sós teasüteménytől, a leveles tepertős pogácsán keresztül, át a sajtos, vajas, és túrós pogácsán, itt mindenre találtok szénhidrátcsökkentett verziót! Rengeteg szénhidrátcsökkentett pogácsa receptet összeszedtünk már nektek, és hogy könnyen megtaláljátok őket, egy csokorba összeválogattuk a legjobbakat. IDE KATTINTVA találjátok meg őket!

Ha Te is folyton harcolsz az idővel, és úgy érzed, neked sose lesz időd pogácsát gyúrni, keleszteni, szaggatni, és sütni, akkor fel a fejjel! Rendkívül sok olyan szénhidrátcsökkentett pogácsa receptünk van, amelyben nincs élesztő, így nem kell a kelesztésre idő fordítani, ellenben tökéletesen megkel, levegős, és puha lesz belül, pont olyan, amilyennek lennie kell!

Süss szénhidrátcsökkentett pogácsát még ma! Legyen mindig nálad 1-2 darab belőle, hogy napközben, ha rád tör az éhség, ne kelljen a gyorsan felszívódó, magas szénhidráttartalmú pékségekben kapható pogácsákat választanod!

Egészségedre!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!