Időről időre a legtöbb konyhában készül palacsinta, amit sokan édes töltelékkel, kakaóval, lekvárral, túróval, fahéjjal, mézzel, vagy pudinggal esznek, de vannak, akik a sós, húsos, zöldségeket részesítik előnyben. A palacsinta nem csak azért közkedvelt étel, mert sokféleképpen variálhatjuk az ízét, hanem mert olyan alapanyagokból áll, amik általában akkor is vannak otthon mikor üresen áll a spájz, és a hűtőszekrény. A hagyományos palacsintához nem kell más, mint búzaliszt, tojás, tej, víz, és olaj. Igen ám, de, ha a tojásérzékenység üti fel a fejét, akkor jobb, ha az eredeti recept szerint készülő palacsintát mellőzzük. Ha tojásmentes életre kényszerülsz, vagy tojásmentes életmódot választasz növényi alapú étrend miatt, és palacsintát szeretnél sütni, akkor neked ajánljuk a tojásmentes palacsinta receptjeinket!

A tojásmentes palacsinta receptjeink ugyanúgy puhák, illatosak, tekerhetőek, mint a tojás hozzáadásával készülő társaik, ám tojásnak semmilyen formája még nyomokban sem található bennük. Ezen felül még tojáspótló magvak (pl. lenmag) sincs a tésztájukban, így az ezekre érzékenyek is bátran elkészíthetik a tojásmentes palacsinta recepteket! Vegán életmód sem állíthat meg ezentúl a palacsinta eszegetésben, mivel tojásmentes palacsinta receptjeink tejmentesek is! EZT a pofonegyszerű zsírszegény, gluténmentes, vegán, tojásmentes palacsintát mindenképp próbáld ki, ha tojásmentes palacsintát szeretnél sütni. Minimális alapanyag kell hozzá, percek alatt elkészülhetsz vele, hosszasan eltelít, sokak kedvence.  Ha szeretnéd, hogy a tojásmentes palacsintád szénhidrátcsökkentett is legyen, akkor teszteld a Szafi Free és Szafi Reform lisztkeverékek kombinációjából született tojásmentes palacsinta receptünket, amihez EZEN a linken most vegán fahéjas protein krém receptet is találhattok! Sokak kedvence tojásmentes palacsintája az, amely a gluténmentes Szafi Free zabpudingból készül. Elkészíthetitek a kakaósból, a vaníliásból, és az epres-banánosból is. ÍME, ITT A RECEPT hozzá! Ha szeretnéd kímélni az emésztőrendszered, és rostszegény diétára vagy fogva, akkor EZ a rostcsökkentett, gluténmentes, vegán, tojásmentes palacsinta a Neked való recept.

És ezzel még nincs vége! Nézelődj még tojásmentes palacsinta receptjeink között, és ismerkedj meg a fehérjés, a paleo, és a többi tojásmentes palacsinta receptünkkel is!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!