Tej és tojás nélkül is lehet nagyon finom palacsintát sütni! Igen, olyat, ami nem szakad, nem reped, bátran fel lehet tekerni, tetszőleges töltelékkel. A tojásmentes palacsinta annyira finom, hogy akár a válogatós kisgyermekek elé is bátran le lehet tenni, és ők jóízűen fogyasztják el. És, hogyan lehet tojásmentes palacsintát sütni? Végtelenül egyszerű a tojásmentes palacsinta elkészítése. Tojásmentes palacsinta receptjeinkbe nem kell speciális tojáshelyettesítő élelmiszer, nem kell a tojásmentes palacsintáinkhoz lenmagból vagy chia magból tojáspótlót készíteni, csupán követni kell a végtelenül egyszerű, vegán életmódba is beilleszthető receptjeinket!

Többféle tojásmentes palacsinta receptünk van ezen a blogon. És mi a különbség a tojásmentes palacsinta receptjeink között? Vannak zsírszegény, és szénhidrátcsökkentett tojásmentes palacsinta receptjeink, mint pl. EZ Ha szereted kombinálni a Szafi Free és a Szafi Reform lisztkeverékeket, ha szeretnél olyan tojásmentes palacsintát sütni, ami mellékízmentes, akkor ajánljuk, hogy teszteld ezt a receptet. Bátran megkínálhatod vele a glutén-, tej-, és szójamentes étrendet követő ismerőseidet is! Tojásmentes palacsinta receptjeink közül sokan kedvelik a Szafi Free gluténmentes zabpudingból készülő palacsintát. Illatos, pihe-puha, és elkészítheted bármelyik Szafi Free zabpudingból. ITT találod hozzá a roppant egyszerű receptet! Ha olyan tojásmentes palacsintát szeretnél sütni, ami akár tortilla lapként is remekül szuperál, akkor teszteld a Szafi Free hajdinás palacsinta lisztkeverékből készíthető gluténmentes, vegán palacsintát! Évek óta hatalmas népszerűségnek örvend ez a termék, bátra próbáld ki Te is!

Számtalan tojásmentes palacsinta receptet találhattok még a blogon! Böngéssz a tojásmentes palacsinta receptjeink között, és találd meg a neked való receptúrát! Nem kell attól tartanod, hogy a tojásmentes palacsintád ehetetlen lesz, vagy odaragad.

KATTINTS IDE a tojásmentes, vegán palacsinta receptek megismeréséért!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!