Itt van az ősz, itt van újra, és ismét készülnek a finomabbnál finomabb almás piték. Te is szereted, mikor az otthonodat körbelengi a frissen sütött almás pite illata? Az omlós tésztájú almás pite elkészítése nem annyira bonyolult folyamat, de még inkább leegyszerűsítheted, ha a Blogunk valamelyik vegán almás pite receptjét választod! Nagyanyáink úgy vélték, hogy az igazi, omlós almás pite tészta a zsírtól lesz olyan, amilyen. Ráadásul, a hagyományos almás pite cukorral készül, és finom szemcséjűre őrölt búzalisztből, tojásból, és vannak, akik tejet is tesznek hozzá. Egyre népszerűbb a vegán étrend, amely mellőz minden állati eredetű élelmiszert. A vegán étrendben lényegesen kevesebb a zsír, mint a hagyományosban, de az állati zsiradékok nélkül is kiváló állagú, és jóízű pitét lehet sütni. Vannak, akik egészségügyi okokból választják ezt az étrendet, és vannak, akik lelkiismereti elvek miatt állnak ki a vegán étrend mellett.  Ha Te is vegán életmódot élsz, és ennél már egy jó almás pitét, akkor olvass tovább, és ismerkedj meg az almás pite receptjeinkkel!

Burján Szafinak EZ a kedvenc vegán almás pitéje! Kalóriacsökkentett verzió, minimális zsírtartalommal, valódi, linzeres állagú tésztával! Ha a morzsás almás pitét szereted, akkor KATT IDE, hogy megismerhesd az évek óta töretlen népszerűségnek örvendő morzsa pite receptünket! Ha olyan vegán almás pite receptet keresel, amiben kevesebb szénhidrát van, mint a hagyományosban, akkor is van számodra receptünk! A szénhidrátcsökkentett vegán almás pite receptünk ITT elérhető! Ha a Szafi Free-Szafi Reform „házasság receptek” rajongója vagy, akkor EZ a neked való recept! És ne feledkezzünk meg a „mekis” almás pitéről, amit sikeresen „veganizáltunk”! A Szafi Free alapanyagokból álló vegán „mekis” almás pite jóval kedvezőbb tápértékekkel bír, mint a gyorséttermi verzió! Teszteld TE is ezt! Nem tocsog az olajban, kívül mégis vékony roppanós kéreg borítja!

A vegán almás pitéink közül ez csupán néhány volt. Több vegán almás pite receptünk van, amiket nem csak a növényi alapú táplálkozás híveinek, hanem a gluténérzékenyeknek is ajánlunk! Az omlós tésztájú vegán almás pitéinket megtöltheted tetszőleges töltelékkel, készíthetsz belőlük akár meggyes, vagy barackos pitét is!

 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!