Vegán almás pite

Omlós tésztájú, sok töltelékes, fahéjas almás pite. Már az illatától is összefut a nyál az ember szájában. Az egyszerű, házias almás pitének nincsen párja, minden korosztály rajong érte, délelőtt, ebéd utáni desszertkét, uzsonnára szinte mindig szívesen fogyasztjuk a legtöbben. Sokak szerint a hibátlan almás pite titka az egyszerű búza finomliszt, a kellő mennyiségű tojássárgája, a vaj, és esetleg a disznózsír. Ha igaz lenne, hogy csak ezekből az alapanyagokból lehet tökéletes almás pitét sütni, akkor a növényi alapú táplálkozás híveinek a hátuk mögött kellene hagyni a szeretett almás pitét. De a jó hír, hogy lehet vegán almás pitét készíteni, ráadásul a mi receptjeink segítségével gluténmentes lesz a vegán almás pitéd. És mi a helyzet a gluténmentes étrendet követő vegánokkal? Nekik sem kell aggódni! Receptjeink gluténmentes étrendbe is beilleszthetőek! Sőt, mivel a vegán étrend kizárja a tejtermékeket, és a tojást, ezeket a vegán almás pitéket még az összetett ételérzékeny barátaidnak is elkésztheted!

Ha szénhidrátcsökkentett vegán almás pite receptet keresel, akkor van néhány ínycsiklandó recept a tarsolyunkban! KATT IDE és ismerkedj meg az egyik leggyorsabban elkészíthető paleo-vegán morzsás almás pitével! Burján Szafi kedvenc almás pitéje EZ alapján készül. Ezt a kalóriacsökkentett vegán almás pitét még azoknak is ajánljuk, akik zsírszegény étrendet követnek. Ha Szafi Reform édes nyújtható lisztkeverékből szeretnél készíteni paleo és vegán étrend mellett is fogyasztható almás pitét sütni, akkor EZ a neked való vegán almás pite recept! Az egyik legújabb vegán almás pite recept a blogon EZ a szórt sütemény recept. Nagyon sokat kipróbálták az utóbbi időben, és óriási sikereket aratott a legtöbbek körében.

Nem fogyasztasz finomított cukrot? Ez sem lehet akadály! Ezek a vegán almás pite receptek mind hozzáadott cukortól mentesek! Ha szeretnél sütni egy nagyon finom süteményt a család számára, akkor válaszd valamelyik vegán almás pite receptünket!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!