Fontos, hogy figyeljünk arra, hogy kellő mennyiségű folyadékot vigyünk be a szervezetünkbe. Ha nem fogyasztunk elég folyadékot, az komoly következményekkel járhat. A vízen kívül számos lehetőségünk van, és, időnként bátran élhetünk az ízes italokkal, akár még vegán életmód mellett is! A víz mellett a másik leggyakrabban fogyasztott ital, a tej. A vegán életmód elhatárolódik az állati eredetű tejek fogyasztásától, de különböző növényi alapú tejhelyettesítőket a vegánok is fogyasztanak. A növényi tejhelyettesítőket házilag nagyon egyszerű elkészíteni, és itt sokféle receptet találtok hozzájuk! Készíts növényi tejet, amit használhatsz sütéshez-főzéshez egyaránt!

A turmixok, és smoothiek hatalmas népszerűségnek örvendnek: sokan szívesen fogyasztják őket reggelire, vagy köztes étkezésre, vagy akár vacsorára. A turmixba valókat mindenki saját ízlése szerint variálhatja gyümölcsökkel, zöldségekkel, fehérjeporral, stb. Itt rengeteg tippeket találhattok, hogyan állítsatok össze úgy egy igazán finom turmixot, vagy smoothiet, hogy akár teljes értékű ételként szolgáljon, laktató, és frissítő is legyen!

Frissülj fel az itt található turmixok egyikével! Az itt található italokat fogyaszthatják vega-, és vegán életmódot élők, hiszen, egyikben sincs állati eredetű összetevő, valamint laktóz-, tejfehérje-, és gluténérzékenyek is beépíthetik az étrendjükbe.

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!