Szeretnél emelni a zöldség fogyasztásodon? Több gyümölcs bevitelre vágysz? Próbáld ki a vegán főétel recepteket! Mielőtt azt gondolnád, hogy az állati eredetű élelmiszereket mellőző, vegán étrend egyoldalú, unalmas, és ízetlen, nézz bele az izgalmas vegán főétel receptjeinkbe! Rendkívül ízesek, és segítségükkel, sokkal több zöldséget fogsz fogyasztani, mint a klasszikus fogásokkal. A vegán főétel receptjeinket szeretettel ajánljuk a gluténérzékenyeknek, és a szójaérzékenyeknek is!

KATTINTS IDE, és lesd meg, hogyan készíthetsz vegán rakott krumplit, lasagne-t, hamis túrógombócot, vegán fasírtokat, bolognait, raviolit, vagy nokedlit! A vegán főétel receptjeink között a legnagyobb népszerűségnek örvendő tészta ételekhez mind találhatsz receptet! Többé nem akadály a bolognai fogyasztása vegán életmód mellett! Szívesen ennél vegán lángost, tejfölös habarás nélküli főzelékeket, tejmentes, tojásmentes palacsintát, és fánkot? Látogass el a vegán főétel receptjeinkhez, találd meg a számodra leggusztább ételt, és tedd próbára a receptjét! Nem fogsz csalódni!

Egy jól összeállított vegán főételben sok vitamin, rost, és ásványi anyag található. A vegán főételekben is van fehérje, zsír, és szénhidrát. Ami vegán főétel receptjeink lassan szívódnak fel, nem tartalmaznak temérdek sok olajat, és hozzáadott cukrot sem!

Nem csak azoknak ajánljuk a vegán főétel receptjeinket, akik újdonságokra vágynak, hanem azoknak is, akik a hagyományos magyaros ízeket preferálják. A hüvelyesekből készíthető vegán pörköltekhez gyorsan elkészíthető vegán szószalapjainkat ajánljuk, mellé pedig tojásmentes, vegán nokedlit! Van megoldásunk a tojásmentes vegán panírozásra is, így, azok, akik ragaszkodnak a bő olajban való sütéshez, kipróbálhatják a vegán panírunkat padlizsánon, cukkinin, gombán, vagy bármilyen tetszőleges zöldségen!

A főétel után természetesen desszert dukál! Érdekel, hogyan készíthetsz gluténmentes, hozzáadott cukortól mentes süteményeket? Mi a „titka” a kifogásolhatatlan vegán piskótának, mivel helyettesítheted a vajat, és a tejszínt? Keresd fel a vegán sütemény receptjeinket is!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!