Hogy milyen a vegán kókuszgolyó? Hát finom! De nem csak úgy „elmegy” kategóriájú, hanem valóban, igazi finomságnak számít! Az állati eredetű élelmiszerektől mentes kókuszgolyó pont annyira, vagy kicsit jobban fog ízleni, mint a hagyományos!

Nálunk nem csak abban különlegesek a vegán kókuszgolyó receptek, hogy nincs bennük tejtermék, hanem még keksz, és kekszreszelék sincs bennük. A vegán kókuszgolyóink két csoportra oszthatóak: a régebbi recept, amit már több ezren teszteltek, a népszerű Szafi Reform paleo sütemény lisztkeverékből készül, beilleszthető paleo életmódba, gluténmentes, tejmentes étrendbe, és hozzáadott cukortól mentes étkezésbe. Jóval kevesebb szénhidrát, és sokkal-sokkal több rost található benne, mint egy hagyományos kókuszgolyóban. Ennek a vegán és paleo kókuszgolyónak ITT TALÁLJÁTOK a receptjét! A másik nagyon népszerű kókuszgolyónk alapja a népszerű Szafi Free zabdara. Ezt a kókuszgolyót azoknak ajánljuk, akik nehezebben emésztik a magas rosttartalmú ételeket. Ez a vegán kókuszgolyó is lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, hosszan tartó jóllakottság érzést nyújt.

Mindkettő vegán kókuszgolyó receptünk nagyon finom, mellékízmentes, és szuper egyszerű elkészíteni őket! Ha sütés nélkül szeretnél édességet készíteni, hozzáadott cukor, glutén, és tej, és tojás nélkül, akkor próbáld ki valamelyik kókuszgolyó receptünket! Vendégségbe is bátran viheted őket, hiszen az ízük szinte pont olyan, mint a hagyományos kókuszgolyóé!

További szénhidrátcsökkentet, zsírszegény, vegán kókuszgolyó receptekért KATT IDE!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!