Vegán kókusztekercs

Sokak kedvenc süteménye a kókusztekercs. Nem hiába, hiszen nem csak nagyon finom, hanem egyszerű az elkészítése is. A hagyományos verzióhoz nem kellenek különleges alapanyagok, csak olyanok, amelyeket minden sarki élelmiszerboltban be lehet szerezni: darált keksz, kakaópor, rumaroma, porcukor, tej, vaj, kókuszreszelék. Kisgyerekek körében is hatalmas népszerűségnek örvend ez a retro édesség, azonban, ha szeretnénk minőségi ételekkel etetni a legkisebbjeinket, akkor válasszuk inkább a vegán kókusztekercset! A mi vegán kókusztekercs receptjeink nem tartalmaznak cukros, búzalisztes, gyorsan felszívódó kekszreszeléket, porcukrot, zsíros vajat, és tejet sem! Mivel a vegán kókusztekercsünkben nincs tejtermék, sem glutén, így az összetett ételérzékenyek számára is kiváló választás!

Készítsd el a szénhidrátcsökkentett paleo-vegán verziót, ha szeretnéd, hogy a vegán kókusztekercsed jóval kevesebb szénhidrátot tartalmazzon, mint a hagyományos! A Szafi Reform sütemény lisztkeverék segítségével olyan csökkentett szénhidráttartamú vegán kókusztekercset tudsz készíteni, amelynek a zsírtartalma is jóval kevesebb, mint a klasszikus verzióé! ITT TALÁLJÁTOK A RECEPTJÉT amelynek segítségével még paleo-vegán kókuszgolyót, és Raffaello ízű golyót is gyárthatsz pillanatok alatt!

Ha azonban számodra nehézséget okoz a magas rosttartalmú ételek megemésztése, akkor inkább válaszd EZT, a hagyományoshoz nagyon hasonló vegán kókusztekercset!

Nulla glutén, semmi szója, semmi tej, semmi cukor, nulla margarin, semmi felesleges zsír! Igen, így is lehet vegán kókusztekercset készíteni! Válaszd a neked legszimpatikusabb vegán kókusztekercs receptünket, és készítsd el még ma! Nem kell többé kekszreszelékért rohangálnod, aggódnod a gyorsan felszívódó, finomított szénhidrátok miatt, a mennyei vegán kókusztekercseinkkel még a legválogatósabbak kedvére is tehetsz! Ilyen finom, növényi alapú süteményt szerintünk még nem ettél!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!