Vegán linzer

Ki ne kedvelné a linzer tészta alapú süteményeket? Ishler, omlós kekszek, lekváros linzer, mind-mind résztvevői az ünnepi süteményes asztalnak, sőt, a zsúrokon, és különböző összejöveteleken is ott vannak. Mi szükséges a hagyományos linzertésztához? Finom búzaliszt, vaj, porcukor, tojássárgája, vaníliás cukor, citromhéj, és sütőpor. Vannak, akik nem szeretnek vacakolni a linzer tészta összeállításával, nyújtásával, szaggatásával, ők inkább a boltokban kapható kész linzeres sütiket szokták választani, amik szintén nagyon finomak. Ám, akár a házi, akár a bolti verziót választjuk, növényi alapú táplálkozás mellett alaposan utána kell járnunk, hogy miből van a linzeres sütink, hiszen a tojás, és a vaj nem beilleszthető vegán életmódba.

Ha vegán életmód mellett nem szívesen hagynád a hátad mögött a jó öreg omlós sütemények kínálatát, akkor válaszd a vegán linzer receptjeink egyikét! Természetesen nincs bennük tej, és tojás, de még glutént, és szóját sem tartalmaznak, így összetett ételérzékenyek számára is ideális választás minden vegán linzer receptünk! Ha hangsúlyt fektetsz arra, hogy minőségi szénhidrátokhoz juttasd a szervezeted, és igyekszel kizárólag lassan felszívódó szénhidrátokat fogyasztani, akkor a jó választás minden vegán linzer receptünk! Ha szénhidrátcsökkentett étrendet követsz, akkor ezek a neked való vegán linzer receptek, megtalálod őket ITT, ITT és ITT!  Ezeknek a vegán linzereknek a fogyasztásától még paleo étrend sem tarthat vissza! Ha szeretnél olyan vegán linzert sütni, aminek a hagyományos linzerhez képest le van redukálva a hozzáadott zsírtartalma, akkor vess egy pillantást a Szafi Free linzer receptekre! EZ a vegán linzer sütemény még vendégségben is helytáll, sőt még a jeles ünnepnapokra is süthetünk belőle, hiszen kicsik-nagyok egyaránt nagyon szokták szeretni.

Süss Te is csökkentett zsírtartalmú, vegán linzert karácsonyra, lepd meg vele szeretteidet, barátaidat, magadat!

 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!