Te is szereted a pogácsát? Melyik ízesítés a kedvenced? A sós, a sajtos, a köményes, vagy a zöldfűszeres? A tökmagos, a krumplis, a sajtos? AZ összes jöhet, ebben a sorrendben? Ha te is úgy vagy vele, hogy pogácsa bármikor jöhet, de, ha máskor nem is, de legyen jelen az összejövetelekkor, a házi bulikon, a szülinapi zsúrokon, a babgulyás mellett, és a palóc leves kísérőjeként, akkor jó helyen jársz! Ha növényi étrend mellett sem szeretnél lemondani a finomabbnál-finomabb pogácsákról, ha vegánként is szívesen élveznéd a sajtos pogácsa ellenállhatatlan ízét, ha te is szeretsz két főétkezés között bedobni valami kis sós falatot, akkor olvass tovább!

Természetesen egyik vegán pogácsa receptünk sem tartalmaz tejet, tojást, tejfölt, sajtot! Sőt, a vegán pogácsáink azért is különlegesek, mert nagyon rövid idő alatt elkészíthetőek! Dobj össze szinte pillanatok alatt vegán pogácsa tésztákat, nyújtsd ki, szaggass tetszőleges formákat, és a többi már csak a sütő dolga! Vegán pogácsáink illatosak, laktatóak, jóízűek, és szerintünk a legtöbbeknek fel sem tűnik, hogy nem búzalisztből vannak! Igyekeztünk úgy összeállítani a vegán pogácsa receptjeinket, hogy ne terheljék le a szervezetet. Lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaznak, amelyek biztosítják a hosszantartó jóllakottságot! Kirándulásokon, hosszú autóúton, repülőn, tízórais dobozba, saláta, vagy leves mellé, a vegán pogácsa mindig jó választás! Még abban az esetben is ajánljuk a vegán pogácsa receptjeinket, ha gluténérzékenységgel kell együtt élned. Ha régóta keresel finom gluténmentes vegán pogácsát, akkor most megalkothatod a sajátodat!

Süss barátaidnak és családodnak vegán pogácsát, itt biztos, hogy találsz a szájad íze szerint való pogácsa receptet!

Kipróbált vegán, gluténmentes pogácsa receptjeinkért KATTINTS IDE! 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!