Vegán tejbegríz

Sokunk gyerekkori kedvence, a hagyományosan tehéntejből, búzadarából, és cukorból készíthető tejbegríz. Vannak, akik kakaóval, vagy cukros fahéjjal megszórva, vannak, akik lekvárral kedvelik, de a legnagyobb tejbegríz rajongók még üresen is szívesen fogyasztják ezt a végtelenül egyszerű, ám laktató édes fogást. Neked is a kedvenceid közé tartozott, de átálltál növényi alapú étrendre? Amióta nem fogyasztasz tejtermékeket, csak epekedsz egy finom, nagy tányér tejbegríz után? Ha esetleg még arra is oda figyelsz, hogy csak minőségi, lassan felszívódó, gluténmentes szénhidrátokat fogyassz, és ezért a búzadarát, és a cukrot is kiiktattad az étendedből, akkor próbáld ki a vegán „tejbegríz” receptjeink egykét! Ha Téged is érdekel, hogy miként lehet tej, búzadara, és cukor nélkül vegán „tejbegrízt” készíteni, KATT IDE! Van még egy rendkívül különleges vegán tejbegrízre hasonlító receptünk, ami kókusz alapú, és még paleo életmód mellett is fogyasztható! Ha felkeltette az érdeklődésed a minimális szénhidráttartalommal bíró vegán „tejbegríz” receptje, akkor keresd fel EZT a receptet!

Hűvös téli estéken, szeles őszi napokon, egy-egy hosszú munkanap után, válogatós gyerkőcöknek, ezek a vegán „tejbegríz” receptek mindig kisegíthetnek! Legyen szó ételérzékenységgel küzdő barátról, növényi alapú táplálkozást folytató rokonról, a vegán „tejbegríz” receptjeink mindenkinél nagy sikert aratnak!

Tejbegrízkészítéshez többé nem kell búzadara, cukor, és főleg nem tej! Teszteled valamelyik vegán „tejbegríz” receptünket, és zsebeld be az elismeréseket, amelyeket a mennyei, egyszerű-nagyszerű fogásokért kapsz!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!